keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Prima Donna ja pari sydäntä

Ystävänpäivä lähestyy kovaa vauhtia ja nyt saa ihan luvan kanssa tehdä oikein super söpöjä vaaleanpunaisia lakkauksia kunnon yliannostuukseen saakka. Mulla onkin muutama idea valmiina! Ensimmäiset tämän vuoden ystävänpäivä kynnet on jo tehty ja ne esittelenkin tässä postauksessa. 


Mulla on kokeilemattomissa pyörinyt F.U.N Lacquerin hieman lilahtava vaaleanpunainen glitterlakka Prima Donna. Se on tietty täydellinen ystävänpäiväkynsiin. Mietin joku päivä minkälaiset kynnet sillä tekisin ja keksinkin yhdistää sen Ginan sydänglitteriä sisältävään lakkaan ja ranskikseen. Mä en halunnut kuitenkaan joka kynteen tehdä ranskalaista manikyyriä, koska sitten Prima Donnaa olisi ollut kynsillä jotenkin ihan liian vähän, joten tein ranskiksen vain nimettömään ja keskisormeen. Ginan lakasta noukitut sydämet pääsi myös vain niihin kahteen (tai oikeastaan neljään, koska toinenkin käsi) kynteen.


Näissä kuvissa jostain syystä Prima Donna näyttää älyttömän vaalealta, melkein jopa ihan hopealta. Ainakin tällä mun koneellaa katsoessa. Miten se teille näkyy? Tämän postauksen viimeisessä kuvassa Prima Donna on ihan just sen värinen ku kuuluukin. 


Mä oon kuvittelut, että Prima Donna ja OPIn Teenage Dream olisi lähes samanlaiset lakat ja olenkin ankarasti miettinyt tarvitsenko ihan oikeasti molemmat. Olen siis vain pulloja tuijotellut. Nyt lakkasin ne vierekkäin swatch-kiekolle ja huomasin, että ne onkin aika erilaiset. Prima Donna on melko paljon vaaleampi ja hiukan lilahtava sekä tasaisempi pinnaltansa, kun taas Teenage Dream on selvästi pinkki ja isompien glitterien takia hiukan tekstuurimainen. Todellakin tarvin molemmat!


Käytetyt lakat:
Essence - Sweet as Candy
F.U.N Lacquer - Prima Donna
OPI - Teenage Dream

20 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! Mullekin lakka näyttää kynsillä hopeiselta mutta oiskohan niin, että kamera on vaan seonnut kimalluksesta eikä ole osannut toistaa värejä oikein. Nättiä silti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvinki olla mahdollista, koska tää lakka kimaltaa hulluna. Kiitoksia ♥

   Poista
 2. Oho lakkauskuvissa näyttää tosiaan ihan hopeiselta vaaleanpunaisen sijaan. Kaunis lakkaus on kyllä hopeisenakin ja varmasti myös oikeassa värissään livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamera sekosi liiasta kimalluksesta :D Kiitos paljon!

   Poista
 3. Ihanat ystävänpäiväkynnet ❤️ En ole ikinä päässyt yksimielisyyteen siitä tarviinko Prima Donnan vai en..

  VastaaPoista
 4. Ohh, aivan ihanat kynnet ja tuo lakka!! Miten herkku. :3

  VastaaPoista
 5. Onpa söpöt! Juuri sopivan hillityt ystävänpäiväkynnet; mä kun en tykkää sellasista yliampuvista ystiskynsistä :)

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti tarviit molemmat :D Aivan ihana tää lakkaus, jotenkin mahdottoman söpö ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tarvin! Silti joku pikkuruinen ääni takaraivossa välillä kehottaa mua myymään toisen :'DD Kiitoksia kovasti ♥

   Poista
 7. Ihanat! Hopeinen kimallus kyllä kuvissa ottanut vallan, mutta tietää kuitenkin millainen Prima Donna on. Todella ihana koristelu. ^_^

  VastaaPoista
 8. No huhhuh mikä säihke, ei ihme että kamerakin jo sekoaa moisesta säihkeestä eikä sitten osaa toistaa värejä oikein. Ihanat sydänkoristeet ja koko lakkaus on sulaa rakkautta!

  VastaaPoista
 9. On kyllä söpöt lakkaukset ^.^

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️