lauantai 6. helmikuuta 2016

OPI - Pure 18k White Gold and Silver Top Coat

Mulla iski kauhea laiskuus joku ilta heti sen jälkeen, kun olin putsannut edelliset lakat kynsiltä pois. Ei millään olisi jaksanut lakata kynsiä uudelleen vaan halusin mennä nukkumaan. Kello oli kuitenkin vasta yhdeksän niin ajattelin väkisin tekeväni jonkun helpon lakkauksen. Ei liian aikaisin kannata mennä nukkumaan ja sitä paitsi siinä käy äkkiä sillai et kynnet katkeaa, jos on ilman lakkoja. 


Eli jotain super helppoa piti keksiä, mutta en kuitenkaan ihan vain yhdellä lakalla halunnut lakata. Muistinkin, että mun idealaatikossa on jo jonkin aikaa kököttänyt vierekkäin kynsille pääsyä odottamassa Ginan harmaa Matte Rock ja OPI:n valkokultainen hippulakka Pure. Lakat sopii tosi hyvin yhteen ja näistä tuli ihan täydellinen laiskan päivän lakkaus! Helppo tehdä, kuivuu nopeasti ja silti on näyttävät kynnet.


Mä oon kerran aikaisemminkin lakannut Purella (ruskean päälle), mutta ne kuvat epäonnistui ihan totaalisesti. Kuvista tuli kauheeta mössöä ja ihosta ihan punainen. Mun kamera ei vissiin tykkää Puresta, koska tällä kertaa kävi ihan sama juttu. Nyt kuvista kuitenkaan ei tullut ihan niin huonoja kuin viimeksi ja kuvien laatu hiukan paranikin kuivien kokoa pienentäessä. Viimeksi kuvat oli kyllä ihan roskis kamaa.


Käytetyt lakat:
GinaTricot - Matte Rock
OPI - Pure

16 kommenttia:

 1. Ihana lakkaus ja hyvät kuvat :) Pure on rakkautta ❤️

  VastaaPoista
 2. aivan ihanat <3 Pure näyttää niin nätille, mua ärsyttää kun ostin I Love Me- messuilta OPIn jälleenmyyjän pisteeltä (oisko ollut Kauneudenkauppa)Puren ja vielä kysyin että onko tämä kumpi versio, keltapohjainen vai kirkas. Myyjä ei ollut edes tietoinen keltaisesta versiosta vaan alkoi mulle kertoa että "lakka sisältää aitoa 18K valkokultaa blaablaa", joo kyllä mä tiedän mikä tämä lakka on. Onneksi oli puoleen hintaan eli 15€, mutta kun kotona tikutin niin kyllähän se keltapohjainen oli... Ärsytys oli sanoinkuvailematon !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥! Voi ei, tosi kurjaa :/ Kyllä myyjien kuuluis tietää tuotteista mitä ne myy! Ja tää Puren pohjavärihommelihan oli aika isokin juttu sillon ku se huomattiin, että aika kummaa ku on mennyt jälleenmyyjältä(?!) ohi! Mä kyllä melkeen pistäisin sinne palautetta menemään :D

   Poista
 3. Voi että miten ihana yhdistelmä! Tuo Pure näyttää kyllä mahdottoman hyvältä ♥

  VastaaPoista
 4. Ooh, todella kauniit. <3 Pure näyttää vaan niin hyvältä. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥ Mä en tajua miksen oo lakannut sillä enemmän :D

   Poista
 5. Nätit on kynnet ^.^ Pure on kyllä upea lakan kuin lakan päällä ♥

  VastaaPoista
 6. Miten sievät ♥ Mä vaan haaveilen näistä Pure lakoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Mä haluisin sen yhden vielä (Don't Speak), mut eiköhän tää ja se kultanen jo riitä ihan hyvin :D

   Poista
 7. Pure on silkkaa upealta! Ihanaiset kynnet :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️