torstai 6. elokuuta 2015

Serendipity & I Snow You Love Me

Ensimmäisenä uusista Essencen lakoista mua huuteli ihana hiukan likaisen mustikkainen (:D) harmaa Serendipity. Kuvissa lakka on hiukan liian harmaa, oikeasti se on vähän öö, noh, mustikkainen.


Koristeluiksi päätin vihdoin ja viimein kokeilla glitterien noukkimista OPI:n I Snow You Love Me pullosta ja täyttää niillä yksi kynsi kokonaan. Eihän tähänkään mennyt ku joku pari vuotta. Ostin lakan heti, kun se julkaistiin ja siitä saakka on pitänyt kokeilla koko kynnen täyttämistä ISYLM palleroilla.

Nimettömän lakkasin OPI:n hopealla This Gown Needs a Grown lakalla ja siihen päälle asettelin glitterit dotting toolilla. Muut kynnet lakkasin Serendipityllä. Keskisormeen päätin myös laittaa muutaman glitterin, mutta se meinasikin riistäytyä käsistä ja päättyä koko kynnen peittämiseen glittereillä.


Tykkäsin kynsistä tosi paljon ja glitteritkin lähti helposti irti kynsiltä foliotekniikalla. Mulla oli ISYLM kynsien aluslakkana yksi kerros Picture Polishin Revolutionia, mikä on ihan tarkoitettukin helpottamaan glitterien poistoa.


Käytetyt lakat:
Essence - Serendipity
OPI - This Gown Needs a Grown
OPI - I Snow You Love Me

16 kommenttia:

 1. Serendipity on ehdottomasti kaunein Essencen lakka! Mäkään en ole vielä testannut tätä kokokynnen ISYLM-kuorrutusta. Olis kyllä hauska näky kun poistaisin sitä, kun geelikynsillä ei voi käyttää foliotekniikkaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika homma olis saada glitterit irti geelikynsistä kynsiä pilaamatta :D

   Poista
 2. Kaunista kimallusta! Keskarit ei välttämättä olisi tarvinneet kimallusta kun tuo nimetön on jo niin <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näytti jotenkin niin tylsälle ja tyhjälle ni ajattelin et pistän ihan vaan kaksi glitteriä siihen, mut se riistäyty käsistä :D

   Poista
 3. Upeet kynnet! ''Likaisen mustikkainen'' kuvaa lakkaa aika hyvin. :D

  VastaaPoista
 4. Tuo lakka ja glitterit sopii tosi hyvin yhteen! Hieno lakkaus :)

  VastaaPoista
 5. Ihana lakka. 3: Näyttää tosi nätiltä tuo glitteripallerokynsi, tulee mieleen kalan suomut. :D Mut tietenki hyvällä tavalla. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei niinpä muuten tuleekin! Jossain lasten tv-sarjassa on kala millä on ihanan kimaltelevat suomut! En nyt millään saa päähäni et mikä se oli. Siitä oli kirjojakin ja aina lainasin niitä kirjastosta ihan vaan niitten kimalevien suomujen takia :D

   Poista
 6. Onpa ihanan värinen lakka tuo Serendipity ja ihanat glitterkoristelut :)!

  VastaaPoista
 7. Todella kauniit! Pitääpä itse hommata tuo OPIn lakka :D Näyttää niin nätiltä :)

  VastaaPoista
 8. Onpas nätin sävyinen tämä Serendipity :) Kimallus sopii kaveriksi oikein mainiosti! ♥ Ihanat :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️