keskiviikko 26. elokuuta 2015

Top 10 kynsilakat juuri nyt

Belegwen listasi heinäkuussa omat top 10 lakkaansa ja haastoi muutkin tekemään samoin. Mä oon vähän pelännyt tän haasteen tekemistä, koska en ikinä pysty päättämään yhtään mitään. Mulla oli tähänkin 15 kynsilakkaa mitä yritin karsia. Pariin kertaan jo luulin saaneeni top kympin valmiiksi, mutta heti samantien teki mieli vaihtaa joku lakka toiseen. Meinasin luovuttaakin jo jossain kohtaa. Listan "lopullisesti" valmiiksi saatuani piti äkkiä mennä ottamaan kuvat ennen kuin mieli muuttuu taas. Jos kuvat on jo otettu ja siirretty koneelle, ei jaksa enää vaihtaa listan lakkoja :D. Kauheen vaikeeta. Tätä postausta kirjoittaessanikin välillä tulee olo, että joku lakka pitäisi listalle lisätä.


Ihan ensimmäisenä kaivoin listaa varten esiin OPI:n ihanan oranssin tekstuurilakan Jinx. Tämä on muistaakseni mun ensimmäinen tekstuuri ja käytettykin melkein OPI merkin alapuolelle asti. Jinx on ollut sen ostamisesta saakka yksi mun lempilakoista. Jinxiä olen käyttänyt kahdessa lakkauksessa: tekstuuri sydämet ja skittlette tekstuureilla.

Toinenkin tekstuurilakka pääsi listalle mukaan nimittäin normaalia karheampi hopea Zoyan Cosmo. Cosmossa on ihania isompia hologlittereitä mitkä kyllä tarttuu aina vaatteisiin ja tämä kynsillä mä oon rikkonut jo muutamat ohuet sukkahousutkin, heh. Täytyisi vähän tarkemmin katsoa mitkä vaatteet pistää päälle, kun lakkaa Cosmolla. Cosmoa on käytetty myöskin kahdessa lakkauksessa: hopeaa mustilla raidoilla ja leimattuna mustalla.


Color Clubin Harp On It oli kanssa lakka mitä ei tarvinnut hetkeäkään miettiä. Mahtava hopea lineaarinen holo todellakin kuuluu tälle listalle. Mukaan olisi voinut ottaa myös muutkiin Color Clubin lineaariset holot, mutta sittenhän tämä ei olisi enää ollut top 10 lista. Tätäkin lakkaa olen käyttänyt kahdessa lakkauksessa: värikkäitä ruusuja ja water spotted tekstuurin päälle.

Picture Polishin lakoista listalle valitsin upean sinisen holohippu ihanuuden eli Cosmos. Mulla olis ollut kokeilemattomissa lakossa vaikka mitä ihania PP lakkoja, mutta jätin nyt testaamattomat tän listan ulkopuolelle. Cosmos on päässyt kynsille vasta kerran. 


China Glazen vihreästä glitterlakasta I'ts Alive ei olekkaan vielä yhtään kuvaa täällä blogissa. Olen sillä kerran lakannut viime talvena ja kuvatkin otin, mutta ne kaikki epäonnistui tosi pahasti. Täytyy piakkoin lakata tällä! Mä en yleensä tykkää oliivin vihreistä lakoista, mutta tää on vaan jotenkin älyttömän ihana.

Lisää hopeaa... F.U.N Lacquerin 24 Karat Diamond oli myös melko varma listalle päätyvä lakka. Melko varma sen takia, että punnitsin tämän ja Pay Day (H):n väliltä. Jompikumpi päätyisi listalle ja tällä kertaa se oli 24 Karat Diamond. 24 Karat Diamondilla voi lakata yksinään tai tällä voi kevyesti kuorruttaa jonkun muun lakan! 24 Karat Diamondia olen käyttänyt jo kolmessa lakkauksessa: yksinään, holon päällä ja vesimarmoroinnin alla.


China Glazen Fairy Dust on ehkä paras glitterlakka ihan minkä tahansa lakkauksen kuorruttamiseen. Pienen pienet kimaltavat holohiput on se kirsikka kakun päällä silloin, kun haluaa hieman kimallusta lakkaukseen. Tätä täytyisi ostaa jo varapullo odottamaan ensimmäisen loppumista! Fairy Dustia(kin) olen käyttänyt kahdessa lakkauksessa: pinkki ranskis ja kesäinen vesimarmorointi

Kaikkien glitterien joukkoon listalle pääsi mukaan myös yksi creme, Essien Urban Jungle! Ihanan värinen, mutta kamala levittää Essien ohuella siveltimellä. Täytyisi varmaan ostaa uusi Essien valkoinen leveällä siveltimellä ja vaihtaa korkit päittäin. Urban Junglella olen myöskin lakannut kaksi kertaa (niinkuin melkeinpä kaikilla muillakin): enimmäisen kerran ja toisen kerran.


Lopuksi vielä tämän kesän ehdottomat suosikit eli pari neon lakkaa. Orlyn Ablazeen ihastuin jo viime kesänä ja Girly Bitsin These Hips Don't Lie on tämän kesän ihastus. Mä kyllä heräsin tänä kesänä neon lakkoihin vähän myöhässä kamalan sateisen ja kylmän ilman takia. Ei se silti haittaa, koska käytän niitä talvellakin. Ablaze on päässyt blogin aikana kynsille kolme kertaa: neon oranssia syksyyn, kullalla kuorrutettu neon oranssi ja oranssi water spotted. These Hips Don't Lie on aika tuore tapaus mun lakkakokoelmassa ja sillä olen lakannut vasta kerran: neon keltaista mustilla kukilla.


Huh huh olipas siinä  urakka! Kenellekään ei varmaan jäänyt epäselväksi, että tykkään hopeasta ja kimaltelevista lakoista :D

8 kommenttia:

 1. Sieltä löytyykin monta upeaa lakkaa. :D Jinx,Cosmos, Cosmo, Fairy Dust, Ablaze ja ja ja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja monta upeeta jäi vielä listan ulkopuolelle :D sellanen top 15 tai 20 olis paljon helpompi tehdä!

   Poista
 2. Ihania valintoja ja on siellä sellaisiakin joista minäkin erityisesti tykkään :)

  VastaaPoista
 3. Ihana lista, paljon kaunokaisia! Jinxin haluaisin itsellekin, ja muutenkin ainakin puolet näistä ihanuuksista :D

  VastaaPoista
 4. Olipa melkoinen kaunotarten lista! Jinx päätyisi koska vaan myös mun top10:in, se on vaan niin upean värinen ja sädehtivä :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️