tiistai 4. elokuuta 2015

Heinäkuun lakkauksetHeinäkuun aikana julkaistujen lakkauksien lukumäärä oli hieman pienempi kuin yleensä. Viikon mökkireissu ja sen jälkeen katkenneet kynnet rajoitti kynsien lakkaamista jonkin verran. Aikasemmissa "kuukauden lakkaukset" postauksissa on näköjään ollut aina 8-11 lakkausta.

Näistä heinäkuun lakkauksista en kyllä osaa päättää, että mikä olisi lemppari. Välillä kollaaseista oikeen pomppaa silmille joku lakkaus ja sen tietää heti sanoa suosikiksi, mutta tämän kollaasin kaikki lakkaukset on tosi kivoja mun mielestä. En edes osaisi päättää mistä lakkauksesta pitäisin vähiten!

13 kommenttia:

 1. Kattelin ihan samaa näistä ennen kuin edes luin tekstiä - kaikki ovat tosi kivoja! Heinäkuussa onkin ihan hyvä ottaa vähän iisimmin, joskus pitää osata pitää vähän lomaakin :)

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä kaikki niin upeita, että ei niistä osaa valita lemppareita! :D

  VastaaPoista
 3. Näistä on kyllä paha päättää parasta, onnistuneita kaikki. Plus nämä on keskenään niin erilaisiakin, että se vaikeuttaa :)

  VastaaPoista
 4. 4 ja 6 ehottomasti parhaat tällä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en osaa vieläkään päättä vaikka välillä tuijottelen tätä kollaasia ja oikeesti yritän :D

   Poista
 5. Oi nää on kyllä kaikki niin kauniita ♥ Itsekään en osaa ollenkaan valita suosikkia tällä kertaa, jokainen lakkaus on upea omalla tavallaan :))

  VastaaPoista
 6. ihania lakkauksia, tykkään kaikista <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️