tiistai 11. elokuuta 2015

Synttärikynnet

Mulla oli 23v. syntymäpäivä viime viikon torstaina. Lähdettiin saman päivän iltana miehen kanssa laivalle (Viking Grace) ja kynsien piti kestää siis useamman päivän hyvänä. Lakkasin kynnet keskiviikkona ja tarkoitus oli lakata ne uudestaan lauantaina. En kuitenkaan kerinnyt lakkausta uusimaan silloin enkä sunnuntainakaan, vaan menin samoilla lakkauksilla melkein viikon. Tänään vasta sain lakattua kynnet uudestaan. 


Sunnuntaina meille tuli muutamia vieraita (lähinnä sukulaisia) kylään mun yhdistetyille synttäri- ja "valmistujais"kahveille joten lauantai ja suunnuntai aamupäiväkin meni leipoessa ja siivoamisessa. Sain juuri tehtyä riisipiirakoille tarkoitetun munavoin valmiiksi, kun ovikello soi ensimmäisen kerran. Sain ennen juhannusta vihdoinkin loput todistukset koululta ja olen nyt sitten virallisesti suorittanut myynnin ammattitutkinnon. Tällä hetkellä haaveena olisi päästä töihin vaatekauppaan! 


Mut ne kynnet. Koska lakkojen oli tarkoitus kestää hyvinä useamman kuin yhden päivän, valitsin taas tekstuurilakan. Tällä kertaa kynsille pääsi upea OPI:n Alcatraz...Rocks ja siihen päälle leimasin kuviot laatasta JQ-09 Colour Aliken lilalla leimauslakalla Berry Smoothie. Haluaisin tilata kaikki loputkin multa puuttuvat Colour Aliken leimalakat, mut ku menin lupaamaan sen lakkojen ostolakon elo- ja syyskuulle :D. Naputtelen sit tilauksen menemään lokakuun ensimmäinen päivä, jos pystyn sinne asti lakkoilemaan!


Käytetyt lakat:
OPI - Alcatraz...Rocks
Colour Alike - Berry Smoothie

16 kommenttia:

 1. Onnea paljon valmistumisesta. <3 Kynnet on jälleen ihanat :)

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit! Onnea vanhentumisen johdosta! <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! :) Ja onnea synttäreiden ja valmistumisen johdosta!

  VastaaPoista
 4. Ihanat! En ikinä ole ajattellut tekstuuri lakan päälle leimaamista todella kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mä tykkään tosi paljon leimoista tekstuurin päällä! Täytyy vaan muistaa antaa tekstuurin kuivua tarpeeks, ettei sit leimatessa se karhea pinta silotu.

   Poista
 5. Myöhästyneet onnittelut sekä syntymäpäivän että valmistumisen johdosta! Sopiipa tuo Berry Smoothie tosi hienosti Alcatrazin kanssa, hieno leimauslakkaus :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia :) Ne sopii väreiltänsä tosi hyvin yhteen!

   Poista
 6. Paljon onnea!! ♥ :) Aivan ihana lakkaus :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️