maanantai 13. lokakuuta 2014

Geelilakkausta ja vesimarmorointia

Pitkästä aikaa lakkasin kynnet geelilakoilla. Alkoi olemaan oikean käden kynnet melko haperot ja pelkäsin, että ne katkeaa joten päätin suojata niitä geelilakalla. Geelilakalla kynsistä tulee todella kovat eivätkä ne pääse katkeamaan kovinkaan helposti.

Olen odottanut pienen ikuisuuden, että Suomesta saisi Sensationailin glitter geelilakkoja. Yritin alkuvuodesta netistäkin ulkomailta niitä metsästää, mutta en löytänyt. Lopulta kyllästyin etsimiseen ja laitoin kesällä viestiä Sensationailille heidän nettisivujen kautta ja sainkin vastaukseksi, että glitter geelilakkoja on pian tulossa Suomeen. Wuhuu! 

Kävin kesällä äitin, mummun ja papan kanssa loma asuntomessuilla ja samalla reissulla todella pikaisesti Tuurissa (aikaa oli noin 1,5h siihen kun paikka suljettiin). Ei edes syömässä ehditty käydä, koska oli pakko päästä katsomaan olisiko Tuuriin jo tullut uudet Sensationailin glitter geelilakat. Ryntäsin hullun kiilto silmissä heti meikkiosastolle ja jätin mummun astioita katsomaan (äiti meni käymään vessassa ja pappa jäi autoon nukkumaan). Löysinkin sieltä yhden ainoan Tangerine Glitterin ja nappasin sen hyllystä salamannopeasti. Enkä laskenut sitä käsistäni ennen kuin vasta kassalla. Ostin toki muutaman muunkin geelilakan. Mun puhelimessa on kuva Tuurin lattiasta (se oli aika hieno hei) ja kuvan tiedoissa luki kuvauspäivämääränä 3.7.2014 ja nyt vasta tää upee lakka pääsi mun kynsille.


Valitsin Tangerine Glitterin kaveriksi nuden Evening Sand geelilakan. Sekin oli nyt kynsillä ekaa kertaa. (Mun ihana avomies osti sen mulle keväällä laivalta, kun oli töistä koulutuksessa. Osti se pari muutakin geelilakkaa. Kysyin siltä miten se osasi ostaa just sellaset lakat mitä mulla ei vielä ollut, ni se vastas et oli multa salaa tutkinu mun kaikki geelilakkojen swatch-tikut etukäteen. Ihana muru!) Meinasin laittaa jotain niittejä vielä koristeeksi, mutta ajatteli tehdä tähän päälle vesimarmoroinnin jollain värillisellä ja kirkkaalla lakalla. Arvatkaa oliko mulla nää geelilakat ihan tälläsinä pelkästään viikon kunnes tajusin, että piti tehdä se marmorointi.

Otin puhelimella muutamia epätarkkoja kuvia tuosta Tangerine glitterin kimalluksesta. Tajuttoman hieno!

Ooh mikä kimallus

Vesimarmorointi onnistui tosi hyvin ja tykkäsin kauheesti, mutta vasemman käden keskisormen marmorointi levisi. Hinkkasin vähän turhan monta kertaa pikakuivattajan sudilla siitä päältä.


Käytetyt geelilakat:
Sensationail - Tangerine Glitter
Sensationail - Evening Sand

Vesimarmorointi:
Essie - Blanc
Models Own Pro - Diamond Top Coat

P.S. Tänään Foxilla alkaa The Walking Dead kausi 5! Mahtavaa! Seuraako joku muukin kyseistä sarjaa?

8 kommenttia:

 1. Kauniit.
  Minen pysty kattoon TWD:tä koska ne zombit on niin ällöjä... :D

  VastaaPoista
 2. On kyllä todella huikaiseva kimallus Tangerine Glitterissä, wau! ^.^
  Ja muutenkin kauniit marmoroinnit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi vaan et noi Sensationailin pullot on mustia ni ei voi ihastella pullon läpi :/ :D ja kiitos paljon :))

   Poista
 3. Onnittelut onnistuneesta vesimarmoroinnista. Olen kerran yrittänyt ja tuloksena oli niin järkyttävä sotku, että se siitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mä sotkin kyllä yllättävän vähän :D

   Poista

Kiitos kommentista❤️