maanantai 2. huhtikuuta 2018

With this one you are in polish Heaven

Huhuu, onko täällä enää ketään? Vahingossa tuli vähän pidempi postaustauko. Alkuvuodesta otin Kiara Sky vahvikkeet pois, koska en saanut niitä millään pysymään kynsillä paria tuntia kauempaa. Kynnet oli aika heikossa hapessa pitkän aikaa tämän jälkeen. Meinasin, että laitan Kiarat uudelleen kunhan kynnet vähän kasvaa, mutta ne katkeili koko ajan ja ei päässyt kasvamaan tarpeeksi pitkiksi ollenkaan. Nyt huomasin, että mun kynnet on yhtäkkiä kasvanu jonkin verran ja on todella hyvässä kunnossa. Päätin jättää siis Kiarat laittamatta. Katotaan, jos joskus kokeilen niitä uudelleen! 


Picture Polish julkaisi taas uusia lakkoja ja yksi niistä oli aivan pakko tilata. Tilasin kyllä toisenkin, mutta siitä sit myöhemmin lisää. Näiden uusien joukossa nimittäin oli yksi aivan super ihana lila lakka minkä on saanut suunnitella Kynsilakkataivas CesarsShop! Ensimmäinen suomalaisen suunnittelema Picture Polish! Jokaisen suomalaisen kynsiharrastaja pitäisi omistaa tää lakka :D. 


Tällä kertaa kuvat on otettu mun puhelimella, koska jostain syystä Heaven oli mun kameran kaikissa kuvissa sininen. Otin kuvat uudelleen varmaan viis kertaa eri asetuksilla ja taustoilla, mutta aina se oli sama sininen. Onneksi puhelimen kuvat nyt on ihan siedettäviä vaikkei Heaven näissäkään ole ihan oikean värinen.

Nyt mulla onkin sitten pariksi illaksi iso urakka, nimittäin kaikkien seuraamieni blogien alkuvuoden postausten lukeminen! Hah!

6 kommenttia:

 1. On se kyllä nätti <3 tsemppiä lukuprojektiin ;) mullakin jäi pari päivää lukemetta niin tuntui kauheelta kun oli niin paljon postauksia luettavana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pitäis melkeinpä joka päivä lukea uudet postaukset, ettei olis niin hirveetä määrää kerralla :D

   Poista
 2. Itsekin täällä puran muutaman kuukauden aikana kertyneitä postauksia lukulistaltani, kun ei ole ehtinyt niitä tässä kevään aikana lukemaan. Samassa veneessä siis ollaan! :D
  Ihanat lakkaukset! Yksinkertaisen kauniit. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo saanu alotettua urakkaa vielä :D täytyy olla joku sopiva väli et kerkii lukemaan kerralla enemmän.
   Kiitoksia ♥

   Poista
 3. Tää on kyllä kaunis lakka ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️