torstai 19. huhtikuuta 2018

Color Club - Piece Out

Mä en oikeastaan koskaan ole vain yksi lakka kynsillä ja niinä harvoina kertoina kuin olen, en ole ottanut kuvia kynsistä. Tällä kertaa tuli ihan vahingossa otettua lakasta pelkästään swatch-kuvat, koska en jaksanut koristella kynsiä vaikka se olikin tarkoitus tehdä seuraavana päivänä lakkaamisesta. Kuvat otin varmuuden vuoksi, koska tiesin näin ehkä tapahtuvan! Olen alottanut vähän aikaa sitten työkokeilun yhdessä koulussa ja välillä ei vaan jaksa/ehdi väkertää mitään kovinkaan ihmeellisiä lakkauksia.


Kyseessä on siis ihan juuri julkaistu Color Clubin Halo Crush lakka Piece Out. Näistä Halo Crush-lakoista on vielä todella huonosti kuvia ja vähän mietin, että uskaltaako tilata. Nämä lakat eivät ole mistään halvemmasta päästä, että ihan varmasti harmittaa jos lakasta ei tykkää. Pelkkien pullokuvien perusteella jotenkin kuvittelin Halo Crush lakkojen olevan aika perus hologlitter lakkoja kirkkaalla pohjalla, mutta eipäs olekaan. Tämä on ihan kuin muutkin Color Clubin hololakat (Halo Hues), mutta tähän on ripoteltu vähän isompaa hologlitteriä sekaan. Lakka jää kahdenkin päällyslakkakerroksen jälkeen vähän röpelöiseks, mutta ei kyllä haittaa yhtään. Kattokaa nyt miten upea! Täytyy varmaan tilata niitä muitakin värejä!

Sain pari päivää sitten tietää, että nämä Halo Crush lakat on itseasiassa tekstuurilakkoja. Ei mikään ihmekään ettei päällyslakka tasoittanut pintaa :D! Ja nyt kun kuvia katselee tietäen näiden olevan tekstuureja ni onhan se nyt ihan päivänselvä juttu. En ymmärrä miksen tajunnut tätä itse. Aina ei vaan aivot pelitä kunnolla!

4 kommenttia:

 1. On se nätti! Kiva nähdä näistä kuvia, kun tosiaan ovat vähän kiven alla.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Joo vähän helpottaa ostopäätöksen tekemistä, kun on kuvia :D Välillä ne myyntikuvat on niin erivärisiäkin, mitä lakka oikeasti on. Tätäkin luulin paljon vihreämmäksi pelkän pullokuvan perusteella.

   Poista
 2. Mulla on nämä kuvattavana mutta on chromet eka työn alla. Mielenkiinnolla odotan näiden testailua :) kivalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans yks chrome ja seki on tosi upee! Vähän veikkaan et tarvii tilata molempia lisää (:

   Poista

Kiitos kommentista❤️