maanantai 30. huhtikuuta 2018

Ylläri NCLA CesarsShopista

Viime kerralla, kun tilasin CesarsShopista oli tarjous että yli 20€ tilauksiin saa yhden NCLA lakan kaupanpäälle. No kun sain paketin käsiini ensimmäisenä ihmettelin, että tilasinko muka näin monta lakkaa. Laskin lakat ja laskin tilausvahvistuksen lakkojen määrän ja lakkoja oli kaksi enemmän mitä listassa luki. Eli se yksi kaupanpäällinen plus toinenkin. Meinasin jo, että nyt on tapahtunut joku virhe, mutta huomasinkin lapussa vähän enemmän kirjoitusta kuin yleensä ja siinä lukikin, että saan toisenkin ylläri NCLAn blogiini esiteltäväksi! 


Sain siis neon pinkin lakan Life in Plastic kokoelmasta ja olihan se pakko saada kynsille mahdollisimman nopeasti. Lakan sävyn nimi on Is There Anything She Can't Do? ja yllä olevassa swatch-kuvassa mulla on lakkaa kynsillä neljä (4!!) kerrosta ja silti kuultaa kynsi läpi. Mä vähän aikaa ihmettelin, että miten koristelen tälläisen huonosti peittävän jelly lakan. Jotekin sillä tavalla, että kynsi ei enää kuulla läpi. Mua häiritsi se ihan liikaa.


Yhtäkkiä muistin mun yhden lakkauksen missä on leimat OPIn Color Paints lakkakerroksien välissä ja päätin kokeilla oisko tämä lakka soveltuva samanlaiseen lakkaukseen! Joten poistin lakat kynsiltä ja lakkasin yhden kerroksen uudelleen, siihen päälle valkoiset leimat ja uusi kerros pinkkiä minkä jälkeen vielä yhdet valkoiset leimat. Valkoiset leimat peittivät sen verran, että ei näy kynsi enää läpi ja leimat näkyy todella kivasti pinkkeinä tuolla välissä. Tällä koristelutyylillä taisi olla oikein joku nimikin, mutta enpäs nyt saa päähäni sitä.


Kynsissä käytetty:
NCLA - Is There Anything She Can't Do?
Konad - White
+ ÜberChic 5-03 -leimauslaatta

8 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️