perjantai 24. lokakuuta 2014

Oranssit tekstuuri sydämet

Sain taas laitettua kynsille kahta kokeilematonta lakkaa. Toinen on Porin Halpa Hallista ostamani keltainen Essence - Love is in the Air ja toinen on L´orealin Splash Peach lakka missä on persikan ja keltaisen värisiä matta glittereitä. Koska pääväri kynsissä on keltainen ja glittereissä on myös keltaista, halusin laittaa näihin kynsiin vielä jotai oranssia. Sopii hyvin persikan värisiin glittereihin. Ainut oranssi mikä näihin kynsiin mielestäni sopi oli OPIn tekstuurilakka Jinx. 


Meinasin ensin tehdä ihan tavallisia raitoja Jinxillä ja kynsivinyyleillä, mutta muistin etten ole vielä testannut sydämen mallisia vinyylejäni joten kaivoin ne esiin. Leikkasin vinyylilevystä neliön mallisia paloja siten, että sydän oli siellä keskellä. Kun sydämen otti pois, tuli neliön keskelle mikäs muukaan kuin sydämen mallinen reikä. Sen sitten laitoin kuivuneen lakan päälle, lakkasin Jinxin vinyylin päälle ja kun vinyylin otti pois niin oli sydän kynnellä. Päällyslakan laitoin ennen vinyyliä ja koska Jinx on tekstuurilakka, en laittanut sen päälle enää mitään.

Tykkäsin tästä lakkauksesta tooosi paljon! Harjottelussakin vähän väliä pitkin päivää tuijottelin kynsiäni. Täytyy tehdä jossain vaiheessa saman tyyliset lakkaukset eri väreillä. Vaikka ystävänpäivänä vaaleanpunaisella ja pinkillä!


Käytetyt lakat:
Essence - Love is in the Air
L´oreal - Splash Peach
OPI - Jinx

12 kommenttia:

  1. Voi että kun on suloiset lakkaukset! Värit sopii hyvin yhteen, ja erityisesti rakastuin tuohon Splash Peachiin, mistä olet sen hommannut? Jotenkin superherkullinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)! Ostin sen kesällä Porin Pick'n'Paysta, mut oon nähny niitä kyl ihan Anttilas ja Sokoksellakin.

      Poista
  2. Mä oon ihastunut tuohon essencen keltaiseen. Onneksi nappasin sen mukaan Ylivieskan hh:sta :) Nämä kynnet on tosi suloiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on just sellane sopivan värine keltane, ei liian vaalee eikä liian tummakaa :) ja kiitos hirmu paljon! :3

      Poista
  3. Nää on niin söpöt :). Hienot sydämet olet saanut aikaan. Itse teen nämä kuvioleikkurilla, kun en uskalla alkaa vinyylien kanssa kinaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon (: mä en sit taas tykkää tehdä leikkurilla ku en malta odottaa et se lakka kuivuu tarpeeks enne leikkaamist :D

      Poista
  4. Hauskan näköiset! :) Tekstuuri tuo kivan särmän sydämiin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️