tiistai 29. marraskuuta 2016

Pitkästä aikaa vesimarmorointia

Aika paljon on ruvennut instassa ja muualla tulemaan vastaan joulukynsiä. Niitä lumihiutalekynsiäkin tietysti näkyy. Meillä kuitenkin on jo monena päivänä satanut vettä ja ollut tosi kurja keli. (Paitsi tänä aamuna oli -10 pakkasta niin kai sitä luntakin pian taas saadaan!) Ei kauheasti tee mieli tehdä talvikynsiä ilman lunta. Niinpä pieneksi piristykseksi päätin lakata kynteni neon väreillä! 


Mulla on ollut jo hetken aikaa suunnitelmissa tehdä vesimarmorointi seuraavilla lakoilla: Color Club - Not-So-Mellow Yellow, China Glaze - What I Like About Blue, sekä myöskin CG:n lakka Bite Me. Nyt kun sain itseäni kerrankin niskasta kiinni ja siivosin mun meikkaus/lakkaus pöydän niin hetken aikaa oli tarpeeksi tilaa marmoroida. 


Marmoroinnin päälle levitin kerroksen upeaa ILNP Kaleidoscope lakkaa mikä kyllä kynsillä sitten näytti ihan roskilta. Pullossa tai tikulla Kaleidoscope ei näytä yhtään roskilta, mutta tämän lakkauksen päällä se ei oikein toiminut. OPIn matta päällyslakan kanssa kynnet näytti hiukan paremmilta, mutta kuvat ei sitten niiden osalta onnistuneet kovinkaan hyvin :D. 


Käytetyt lakat:
GinaTricot - White (marmoroinnin alla)
Color Club - Not-So-Mellow Yellow
China Glaze - Bite Me
China Glaze - What I Like About Blue
ILNP - Kaleidoscope
OPI - Matte Top Coat

8 kommenttia:

 1. Mun silmään nää näyttävät oikein kivoilta ja pirteiltä!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan piristävä lakkaus! Tykkään! <3

  VastaaPoista
 3. Täällä meillä on onneksi ihanan talvisen näköistä, voi hyvin jo fiilistellä joulua! Toivotaan, että tämä keli jatkuu myös jouluun asti. :) Ihan hyvin voisin kyllä itsekin käyttää neoneita vaikka lunta onkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli muutamana päivänä lunta, mutta nyt näköjään sataa taas vaiheeks vettä :/ Mun mielestä neonit näyttää ihan super paljon paremmilta ja kirkkaamilta talvella lunta vasten :D

   Poista
 4. Miusta nää on kivat lakkaukset ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️