sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Marraskuun ostokset

Kauheeta nyt on jo joulukuu! Se olis taas aika katsoa mitä on tullut ostettua kuukauden aikana. Marraskuun ostokset oli aika pienet! Vain neljä lakkaa ja kolme käsirasvaa. 


Slay the Dragon | Never Grow Up
Sisters | Olive You

Tilasin mun ihan ensimmäiset Glam Polishin lakat. Kun on tylsää niin viimeinen paikka mihin kannattaa mennä on nettikaupat :D. No mut mä oon kesästä asti kuolannut näitä kahta Glam Polishia ja vihdoinkin löysin ne! Näiden lisäksi tilasin Cesars Shopista Picture Polishin Sistersin, kun sitä oli tullut lisää ja Essence -hyllyltä mun mukaan tarttui Olive You. 

Juuri edellisessä ostopostauksessa kehuin niitä Body Shopin käsirasvoja ihan parhaiksi, mutta nyt mun täytyy syödä sanani sillä löysinkin vielä paremman! Muutama viikko sitten, kun tuli ensimmäiset pakkaset mun kädet kuivu yhtäkkiä ihan korpuiksi. Mikään kotona ollut käsirasva ei auttanut vaan kaikki kirveli iholla tajuttoman paljon. Rystyset oli ihan punaset ja kädet muutenkin tosi kamalan näköiset. Käsien iho oli niin kuiva, että se tuntui menevän halki pienestäkin liikkeestä. Mä sitten marssein apteekkiin ja siellä mulle suositeltiin ACOn Special Care Protecting Hand Cream -voidetta. Jo saman päivän aikana muutaman käyttökerran jälkeen mun kädet oli taas normaalin näköiset ja tuntuiset. Ihan huippu käsirasva talveksi!  


4 kommenttia:

 1. Tuo Never Grow Up! Vaadin kynsille sen ASAP! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :D Heti ku kynnet kasvaa pidemmiksi! Meinasin lakata sillä jo, mutta pari kynttä katkesi ihan lyhyiksi :/

   Poista
 2. Onpa kivat ostokset, nuo Essencen pikku rasvat olis kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilasin ne kalenterin kanssa Kosmetik4lessiltä, mutta niitä on myös joissain kaupoissakin. Niissä missä on se joulu trend edition. Halpa-Hallissa ainakin juuri näin!

   Poista

Kiitos kommentista❤️