lauantai 5. marraskuuta 2016

Halloween lepakot

Mä en ole koskaan juhlinut Halloweenia yhtään mitenkään. En oikeasti edes tiedä mikä päivä se virallisesti on. Silti siihen liittyvät kynnet täytyy kuitenkin väsätä joka vuosi! 


Tänä vuonna leimasin kynsille lepakoita ja puun hehe 057 leimauslaatasta. Olin ihan kokonaan unohtanut, että omistan kyseisen laatan! Lakkasin äitini kynnet yksi viikonloppu ja leimauslaattoja selatessa huomasin tämä laatan. Taisin äitillekin ihmetellä, että mistäs tällänen laatta on tullut kun ei muistanut sitä lainkaan :D. Siinä ratkesi mun pohdinta tämän vuoden halloween-kynsistä! 

Tein joskus liukuvärin kahdella sinisellä ja yhdellä mustalla hololakalla ja halusin nytkin käyttää samoja lakkoja. Vaaleansinisen tosin vaihdoin eri lakaksi, mutta muuten on samata lakat käytössä kuin viimeksikin. Meinasin tälläkin kertaa tehdä liukuvärin, mutta muistin hauskan tekniikan missä viuhkasiveltimellä maalataan raitoja kynsille. Mun raidat nyt ehkä näyttää vähän enemmän vedelle kuin taivaalle, mutta silti näistä tuli älyttömän kivat!


Käytetyt lakat:
Color Club - Crystal Baller
Color Club - Beyond
F.U.N Lacquer - Starry Night of the Summer
Konad - Black

10 kommenttia:

 1. Nää on ihan sairaan hienot! Oot tehnyt kaunista jälkeä viuhkasiveltimellä :).

  VastaaPoista
 2. Upeat!

  Halloween on Suomessa (ainakin baareissa on bileitä) yleensä juhlittu lokakuun viimeisenä viikonloppuna tai sitten Pyhäinpäivän aattona, Pyhäinpäivä itsessään on liikkuva pyhä (31.10 - 6.11). Kukin juhlii miten sattuu siis :D

  Amerikassa virallisesti taisi tänä vuonna olla maanantaina 31.10.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (:

   No onpas vaikeeta! Ei mikään ihmekkään etten tiedä minä päivänä Halloweeni on :D

   Poista
 3. Onpa pikkasen makia kynnet! ♥
  Itelläkin on joskus tullut vastaan tuollaisia laatta-(ja lakka)yllätyksiä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️