perjantai 7. marraskuuta 2014

Livbox: Marraskuu 2014

Tässä kuussa Livboxin väri oli kulta ja teema "Loista, kuin Hollywoodin tähti!" Kultaisesta käärepaperista ei ole tällä kertaa kuvaa, koska kerkisin repimään sen ennen kuin tajusin kaivaa kameran esiin. Boxia postilaatikosta pois ottaessani ensimmäinen ajatukseni oli, että onkohan boxista unohdettu tuotteet pois sillä se oli sen verran kevyt. Boxissa oli tällä kertaa:

Ibero -irtoripset
Ibero irtoripsillä viimeistelet silmämeikkisi. Pakkaus sisältää 2kpl irtoripsiä sekä liiman.

Natural Code by Lumene Candy Smile -huulikiiltokynä
Huulikiiltokynällä saat huulille sekä upean värin, kiillon että rajauksen. Ratamon siemenöljy, E-vitamiini ja karitevoi hoitavat, kosteuttavat ja suojaavat huulia. Tuntuu huulilla miellyvältä ja kestää pitkää. Päästä pyöritettävä, helppokäyttöinen kynä ei vaadi teroitusta, vaan on aina käyttövalmis.

Bernard Cassiere Blueberry Overnight Cream Mask -mustikkavoide naamio
Mustikkavoide-naamio tuo ihollesi täydellisen suojan nukkuessasi. Aamulla ihosi on pehmeän raikas ja joustava, lisäksi ihon väri on tasainen ja punakkuus on näkyvästi vähentynyt. Käyttö voiteena: Levitä tasainen kerros iltaisin iholle, anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja imeytä ihoon. Puhdista iho aamulla normaalisti. Käyttö naamiona: Halutessasi enemmän ravitsevuutta levitä paksuhko kerros tuotetta, anna vaikuttaa 12 minuuttia ja imeytä hieroen ihoon.

Marvis Cinnamon Mint -hammastahna
Marvis on rohkea sekä moderni tulkinta perinteisestä hammastahnasta, joka vetoaa meihin sen omalaatuisella charmillaan. Cinnamon Mint on kanelinmakuinen ja -tuoksuinen täysin fluoriton hammastahna. Ei sisällä keinotekoisia väriaineita.

Bangerhead -pinsetit
Tyylikkäät pinsetit leveällä tartuntapinnalla ja vinolla, kapeakärkisellä päällä. Kulmien muotoilu hoituu huolettomasti ja kivuttomasti.


Kaikki muut boxin tuottee tulevat ihan varmasti käyttöön paitsi irtoripset. Olen kerran joskus sata vuotta sitten kokeillut irtoripsiä enkä saanut niitä millään pysymään. Joten en jaksa niiden kanssa tapella :D. Marviksen lakristin makuista hammastahnaa olenkin jo kokeillut, koska sellainen oli avomiehelle synttärilahjaksi tilaamassani miesten Livboxissa. Siitä tulee vielä oma postauksensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista❤️