keskiviikko 28. tammikuuta 2015

My white chihuahua bites!

OPIn lakkojen nimet on jotain ihan parhaita oikeesti. Tässä lakkauksessa käytin tummaa korallia/oranssin punaista My Chihuahua Bites! lakkaa, Ginan White lakkaa ja Better Not Wastesta kaivelin valkoisia palluroita.


Nimettömään ja keskisormeen tein vesimarmoroinnin Chihuahualla ja valkoisella. Jännästi tonne sekaan näytti ilmestyvän myös harmaata ja vaaleanpunaista. Tällä kertaa onnistuin marmoroimaan ilman ilmakuplia (no okei, yks pieni tuli nimettömään)! Kokeilin laittaa kynnen aika hitaasti veteen ja myös nostaa sen sieltä hitaasti. Eli liika nopeus aiheuttaa ilmakuplat, mystery solved. Loput kynnet lakkasin Chihuahualla ja niihin kaivelin palleroiset ihanasta Better Not Waste lakasta.


Vesimarmorointi:
OPI - My Chihuahua Bites!
GinaTricot - White

Muut kynnet:
OPI - My Chihuahua Bites!
Dollish Polish - Better Not Waste

14 kommenttia:

 1. Tää lakkaus on ihan täydellinen! <3

  VastaaPoista
 2. Oih, tosi hienot kynnet! Ja pitääkin testata tuota hitaasti kynnen dippaamista, sain meinaan viimeksi aikas kamalasti ilmakuplia aikaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Koita ihmees :) mul oli enne jostain ihmeest tullu sellane käsitys, et marmoroinnis pitää ol koko ajan tosi nopee ja sain kans aikaan hirveesti ilmakuplia.

   Poista
 3. Oi kuinka kauniit marmorit! Itse en ole uskaltautunut vielä tekniikkaa kokeilemaan kaikkien kauhutarinoiden jälkeen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mun mielestä vesimarmorointi on älyttömän helppoa ja kivaa (enkä taatusti ole ainut ketä on sitä mieltä ;>). Ihan rohkeesti vaan kokeilemaan :).

   Poista
 4. Upea marmorointi näissäkin, wow!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️