perjantai 9. tammikuuta 2015

Sheer Tints by OPI

Mulla on ollut jo ties kuinka kauan OPIn Sheer Tints minipakkaus. Taisin ostaa sen heti silloin kun ne ilmestyi ulkomailla. Oon tähän asti vaan testannut niillä kaikkia erilaisia lakkaustapoja swatch-kiekolle. Ei ole ollut hinkua saada niitä kynsille, paitsi nyt.


Lakkasin ensin kaikki kynnet valkoisella. Päälle lakkasin koko kynteen vaaleanpunaisen Sheer Tintsin ja lilalla sekä sinisellä tein liukuvärjäyksen kynnen tyveen lakkojen omilla sudeilla. Mini Sheer Tintsien suti on ihan täydellinen tähän hommaan. Sellanen sopivan pieni. Liukuvärjäystä tehdessä sai olla melko nopea, koska lakka kuivahti äkkiä sellaseksi venyväksi paksuksi nauhaksi.

Meinasin vielä lakata ihan pienen alueen keltaisella Sheer Tinsillä. Kokeilin sitä kuitenkin ensin vain peukaloon ja totesin et juu ei kiitos sittenkään. Peukalosta tuli jotenki ihan hirveen ruma, sellanen likasen värinen. Tossa alemmassa kuvassa se hiukan näkyykin.


Harmi, että pikakuivattajan lisäämisen jälkeen lakkaan alkoi siniseen kohtaan ilmestyä tosi isoja ilmakuplia. Kuvissa ne näkyykin aika hyvin tollasina tummempina pisteinä. Lisäksi noi Sheer Tintsit jotenki kutistui silleen, et valkoista lakkaa alkoi näkyä reunoista. Ei mennyt ihan putkeen nää kynnet.

Heti kuvien ottamisen jälkeen vielä mattasin kynnet ja vitsit ne oli hienot sen jälkeen! Oli kynnet kiiltävinäkin hienot, mut mattana vielä hienommat. Ilmakuplatkaan ei näkynyt enään niin pahasti. Sheer Tintsit on kyl matattuina tosi upeita.


Käytetyt lakat:
GinaTricot - White
OPI - Be Magentale With Me
OPI - Don't Violet Me Down
OPI - I Can Teal You Like Me
OPI - I'm Never Amberrassed (vain peukalossa kokeilun vuoks)
OPI - Matte Top Coat

10 kommenttia:

 1. Mulla ei ole Sheer tintsejä mutta korvaavia tuotteita kyllä ( tulossa blogissa ). Ihastuinkin tälläisiin kynsiin ja nämä sun tekemätkin on upeat. Näihin sopii vielä jotkut koristelutkin päälle jos tykkää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :> Mä en uskaltanu ruveta koristelemaan, ettei vaan menis pilalle :D ehkä ens kerral sit.

   Poista
 2. Oi, tosi upeet kynnet, etenkin matattuina! Harmi että kuplivat :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ^.^ olis varmaan pitäny antaa lakkojen kuivua välissä vähän kauemmin, mut ku ei millään jaksais odottaa :D.

   Poista
 3. On hienot kynnet :) sheer tintseillä saa aika uniikin lookin, en ainakaan itse keksi millä muilla lakoilla saisi saman efektin aikaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Mä en kans keksi, mut Charming Nails tuol ylemmäs kommentis sanoi blogiinsa tulevan jotain sheer tintsejä korvaavia tuotteita.

   Poista
 4. Matattuna on kyllä ihan rakkautta nää kynnet ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️