maanantai 2. helmikuuta 2015

Eka yhteistyökumppani

Moni on varmaan jo huomannut blogin oikealle puolelle tunnisteiden alapuolelle ilmestyneen Born Pretty Storen kuvan. Eli muhun otettii yhteyttä kyseisestä verkkokaupasta tammikuun alussa ja kysyttiin haluaisinko ruveta yhteistyöhön heidän kanssaan. Sain valita heidän erittäin suuresta nail art valikoimasta itselleni kolme tuotetta testiin. Nyt näette niistä ensimmäisen.


Valitsin yhdeksi testattavaksi tuotteeksi nämä hopean väriset upeat rusetit. Paketissa on rusetteja yhteensä 10kpl. Vähän etukäteen mietin, että onkohan rusetit mun kynsille kuitenkin liian isot. Paketin saadessani totesin ne onneksi juuri sopivan kokoisiksi. Rusetit on hiukan kaarevia kynnen muodon mukaan eli ei hirveästi jää törröttämään.

Halusin tehdä kynnet missä rusetti on se juttu. Eli ei liikaa mitään koristeluja mitkä saisivat katseet pois rusetista. Väreinä piti ehdottomasti olla valkoinen ja hopea.


Tein kynsivinyyleillä nuo kolmiot jokasen kynnen tyveen (alla mulla on edelleen geelilakka vahvistukset kirkkaalla geelilakalla). Ensin lakkasin aika paksun kerroksen valkoista (Ginan White), vinyyli pois ja uusi kerros valkoista tosi varovasti, ettei reunat sotkeennu. Rusetin kiinnitin nimettömään ihan pikakuivattavalla päällyslakalla.

Keskisormeen meinasin ensin laittaa hopean väristä tekstuurilakkaa, mutta päätinkin kokeilla siihen water spotted -tekniikkaa hopealla OPIn This Gown Needs a Crown lakalla. Ensin kokeilin suihkuttaa veteen Septidin haavanpuhdistusainetta, mutta se jotenkin kutisti lakan yhdeksi möykyksi. Mulla on sellasia pieniä matkakokoisia hiuslakkoja tallessa ja sellaisella sit onnistuin saamaan lakkaan kivoja riekaleita.

Rusetti pysyi yllättävän hyvin kynnessä kiinni. Nukkumaan mennessä olin ihan varma, että saan aamulla etsiä sitä sängystä lakanoiden seasta. Kuitenkin se oli herätessä vielä kynnessä kiinni! Aamupalaa tehdessä se tipahti lattialle ja sain sen talteen uudelleen käytettäväksi. Eli pidempi aikaiseen pysyvyyteen täytyisi varmaan käyttää liimaa.


Koodilla TAL91 saatte -10% alennusta normaalihintaisista tuotteista. Siinä kohtaa, kun koodia on käytetty 10 kertaa Born Pretty Store sponsoroi arvonnan teille lukijoille!P.S. Mä en hyödy linkkien klikkailusta yhtään mitenkään :).

12 kommenttia:

 1. Oi kun kivat kynnet! Tuo rusetti on tosi symppis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Toi rusetti on kyl ihana! Tekis mieli tehdä sama lakkaus heti uudestaan eri päävärillä :D.

   Poista
 2. hah tää on melkeen samanlainen lakkaus kun ensin meinasin näillä ruseteilla tehä :D tosin mattaisuus ja flakiet vaan puuttuu. Hienot teit ;) mulla pysyi 3/4 sen joku viis päivää paikallaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️