lauantai 28. helmikuuta 2015

Helmikuun ostokset

Helmikuun aikana ei ole montaa lakkaa tarttunut mun mukaan. Yhteensä 7kpl. Mitään koristeitakaan ei ole nyt tullut tilattua hetkeen. Saa nähdä kuinka monta lakkaa tuun tässä lähitulevaisuudessa ostamaan ku kaikkia kevät/kesä kokoelmia alkaa tulla. Muutamat on jo ostoslistalla.


24 Karat Diamond | Galaxy (H) | Pay Day (H)
Taupe-less Beach | Red Hot Rio | Cyan | Paris
F.U.N Lacquerit tilasin silloin kun oli se restock. Olin koneella jo valmiiksi odottamassa ja sekunnin välein selainta päivittämässä, että varmasti kerkiin saamaan ne mitä halua. Silti sinne jäi vielä vaikka kuinka monta ihanaa odottamaan. Jos mulla olis rahaa ihan hirveesti (never gonna happen), ostain kaikki glitterit F.U.N Lacquerilta! On ne niin upeita!

OPIt on sieltä samasta Sokoksen 10€ alelaatikosta mistä tammikuussakin parit OPIt kotiutin. Kävin ostamassa Sokokselta uuden ripsivärin ja huomasin lakat edelleenkin alessa. Melkein ostin nämä sillä reissulla, mut ajattelin etten sittenkään tarvi niitä. Lakat kuitenkin jäi mieleeni pyörimään ja parin päivän päästä hain ne kotiin :D. Mut nudeja tarvii kaikkia eri värisiä ja tällästä "kunnon" punasta lakkaa mulla ei edes ollutkaan, hah.

Picture Polishit on CesarsShopista. Näitäkin haluaisin lisää vaikka kuinka paljon!


Kuinka moni muu on rakastunut F.U.N Lacquerin ja Picture Polishin lakkoihin? 

4 kommenttia:

  1. Ilmoittaudun! Voih, mistä sitä sais rahaa näihin kaikkiin ihanuuksiin :/ pitäis varmaan mennä johonkin haluamisenhallintakurssille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellanen kurssi oiski tosi hyvä :D! Luulen silti ettei se paljoa kyllä auttaisi, hah.

      Poista

Kiitos kommentista❤️