torstai 19. maaliskuuta 2015

Keltaoranssi liukuväri

Mä oon jo pitkän aikaa halunnut tehdä liukuvärjäyksen keltaisella ja oranssilla, mut en vaan ole jaksanut sitä tehdä. Nyt sit viime viikonloppuna päätin sen vihdoin toteuttaa.


Alle lakkasin kerroksen keltaista Essencen Love is in the Air lakkaa ja päälle tein meikkisienen palasella liukuvärin sillä sekä Essien Tart Decolla ja Essencen Flasy Pumpkinilla. Liukuvärin halusin tehdä kynnen kärjestä alkaen tummasta vaaleaan, ettei kaikista tumminta oranssia tarvisi jynssätä pois kynsinauhoilta. Paljon helpompaa näin, koska mulla ei ole mitään liquid palisadea tms. Kävin kyllä ostamassa apteekista ihoteippiä ja koitan oisko siitä hyötyä yhtään. Kokeilin ensin maalarinteipillä teipata sormet, mutta se jäi törröttämään ikävästi ja en olisi saanut sienellä lakkaa ihan kynsien reiunoille asti.

Päällyslakkaa laittaessani Flashy Pumpkinia tarttui siveltimeen ja se sotki melkeen joka ikisestä kynnestä keltasta aluetta. Tosi ärsyttävää. Kuvissa se näkyy vähän turhankin hyvin, mutta livenä kynsiä vähän kauempaa katsoessa ei kyllä huomannut mitään vikaa.


Joskus näin jollakin pinkillä ja vaaleanpunaisella tehdyn liukuvärin mihin päälle oltiin lakattu Dance Legendin Top Sahara eli tekstuuritopperi. Ne kynnet oli hirmu hienot, näytti ihan kirpeille karkeille! Mulla on ollut Top Sahara kokeilemattomissa jo ties kuinka kaua (varmaan jo vuoden, apua!) ja halusin kokeilla miltä se näyttää näissä kynsissä. Ihan kuin hienoa sokeria olis levitetty lakan päälle!


Käytetyt lakat:
Essence - Love is in the Air
Essie - Tart Deco
Essence - Flashy Pumpkin
Dance Legend - Top Sahara

P.S. Mä muuten kuvasin jo kerran water spotted tuto videon, mutta sössein sen oikeen kunnolla :D. Mutisin videon lopuks vaan jotain "ööö, joo, hmmm, moikkaaa", unohdin ottaa teipit pois sormesta ja mun väri valinnat oli niin vaaleet ettei ne näkynyt videolla lainkaan. Että ihan putkeen meni! Koitan kuvata tutoo huomenna tai lauantaina uudestaan ja laittaa sen tänne pikimmiten :).

12 kommenttia:

 1. Wow hienot! :) mullakin on kynsillä nyt tommonen mehujää liuku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt alko tekee mieli mehujäätä :D

   Poista
 2. Ihanat värit ja niin nätti liuku ! :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanan värine liukuvärjäys! <3 Ja vitsit määki haluan tuon tekstuuritopperin, ku sillä tulee nuin hyvää jälkeä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia<3 MiNailsilla sitä oli jossain vaiheessa, mut äsken ku katoin ni ei ollut enää :/ Tää mun on tilattu Dance Legendin omilta sivuilta.

   Poista
 4. Onpas kauniin väriset! Kesä. <3

  VastaaPoista
 5. Ihanan raikkaat ja kesäiset värit!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️