lauantai 16. toukokuuta 2015

Melkein näkymättömät kuivakukat

Tällä kertaa kolmanneksi BPS testituotteeksi valitsin laatikon missä on erivärisiä kuivakukkia. En oo koskaan sellasia kokeillut, joten päätin ottaa ne nyt testiin.


Laatikossa on siis 12 eri väriä kuivakukkia. Niitä sai käsitellä hirveän varovasti ja osa olikin jo valmiiksi vähän murentunut. Yksi kukkanen oli aika iso, joten en halunnut kynttä kokonaan sillä täyttää. Niinpä mä sitten leikkasin niitä terälehtiosia irti kukkien varsista. Oli aika homma! Pinseteillä kun otti kukasta kiinni siitä saattoi jo terälehdet tippua :D. Leikkelyn jälkeen laitoin kynnelle tipan pikakuivattajaa ja asettelin kukan siihen päälle tosi varovasti (kolme kukkaa per kynsi). Tyhjiin kohtiin (eli niihin mistä oli joku terälehti tippunut) asettelin vielä laatikon pohjalta löytyneitä yksinäisiä terälehtiä. Kuivakukan päälle laitoin päällyslakkaa vielä ennen koko kynnelle levittämistä, ettei vaan mikään terälehti lähtisi liikkeelle.

Valitsin kaikista vaaleimman kukan laatikosta ja ei ehkä olis kannattunut. Ei näy näissä kuvissa melkeipä lainkaan! Kaiken lisäks vielä en jaksanut kuvata kynsiä ennen nukkumaan menoa ja yön aikana kukkakynsistä oli pikakuivattaja "hiukan" kutistanut lakkaa kynsien tyvestä ihan röpelöiseksi. Jouduin siistimään keskisormen ja nimettömän lakkauksen uudestaan ja sen takia kynsinauhan ja lakan välissä on ihan kauhean iso väli. Noh, ainaki opin et kuvat täytyy ottaa heti ku lakkaus on valmis.


Nää kukat kaikkien ulokkeitteinsa kanssa ei ehkä ollut kaikista paras vaihtoehto just rikki menemisen takia. Sellasia haluisin kokeilla missä ei ole mitään varsia, keppejä ym. mukana vaan ihan pelkkä kukkanen vaan. Onks joku muu kokeillut kuivakukkia ja mitä tykkäsitte niistä?

Kukkakynsissä on alla Ginan valkonen lakka ja muihin kynsiin lakkasin kukkien (näkymättömään) väriin sopivan China Glazen Fast Trackin.


Kaikki BPS nail art -tuotteet löytyy tästä ja koodilla TAL91 saa 10% alennusta tilauksesta.


P.S. Tein tonne oikealle ylös kyselyn blogin kuvien koosta. Mietin, että pitäiskö kuvien kokoa taas hieman suurentaa (viime kerrasta onkin jo niin pitkä aika :D). Olis tosi hienoa, jos jaksaisitte vastata siihe :). Kiitos jo etukäteen!

12 kommenttia:

 1. Nätit! Vähän tosiaan nuo kukat hukkuu tuohon valkoiseen pohjaan, mutta kivat silti.

  Olen itse kuivannut kanervan kukkia ja käyttänyt niitä kynsillä. Ne oli ihan jees, ehkä vähän turhan paksuja. Toisaalta ne oli taas aika kestävää tekoa ja sinänsä varmaan helpompia käsitellä kuin tuollaiset ohut terälehtiset kukat. Kaupoissa myytäviä kuivakukkia en ole kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Voishan tietty ite kuivata! Täytyy vaan saada jostain jotain toooosi pieniä kukkia.

   Poista
 2. Ihanan harmoninen kokonaisuus! Mä en oo ikinä kokeillut kuivakukkia, koska jotenkin mulla on sellainen fiilis ettei parane aivastella jos se kuivakukkalaatikko on auki :D :D olis kukat ympäri huonetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on kyllä tosi kevyitä, et varmasti sais lattialta kerätä. Mieti, jos aivastais glitteripurkin olles auki :'D.

   Poista
 3. Mä olen kans ite kuivannut, omassa pihassa kasvaa lemmikkiä ja ne on just passelin kokoisia. Pariakin eri lajiketta niitä on tullu kyllä kuivattua, ku yhet on ihan pikkiriikkisiä ja toiset semmosia et melkein koko kynnen leveyden vie :D Ne on kestäneet käsittelyä aika hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinki just, että lemmikki vois olla hyvän kokonen! Täytyy siis niitä jostain metsästää :)

   Poista
 4. En kans ole kuivakukkia kynsille laitellut, luulen että multa palais käpy niiden käsittelyssä, on näes hieman ronskit otteet :) Kynnet on nätit ja stemmaa hyvin yhteen koristeluiden kera ja äänestettykkin on, minusta kuvat on sopivan kokoisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyl tosi hauraita ja murenee melkeen päin kattomisestaki jo :D. Kiitos!

   Poista
 5. Näyttävät! Mä oon vissiin kerran kokeillut kuivakukkia ja siihen se onkin sitten jäänyt. :D Pitäisköhän kaivaa ne pitkästä aikaa testiin? :D

  VastaaPoista
 6. En olekaan koskaan kokeillut kuivakukkia, kaikki millä on vähänkään riskinä törröttää kynneltä ulospäin on mulle ihan ehdoton no-no :D Sulla on kyllä kaunis ja herkkä lakkaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää ei jää törröttämään :) ainakaan tällee miten mä näitä käytin. Kiitos<3

   Poista

Kiitos kommentista❤️