maanantai 11. toukokuuta 2015

Scallop nail vinyls

Uusista Essencen lakoista kynsille pääsi jännä lohenpunaisen ja pinkin sekotus (kai?) eli Forgive Me. Tutkein taas vaihteeksi kokeilemattomien lakkojen tikkuja ja Forgive Me:n kaveriksi kynsille pääsi OPIn My Private Jet ja myös toinen uusi Essence eli Engaged. Näissä kuvissa tuo Forgive Me on hiukan liian vaalea. Oikeasti se on siis vähän enemmän pinkinpi.


Halusin tehdä raitakynnet, mut en kuitenkaan ihan perus suorilla raidoilla. En ole käyttänyt vielä mun "scallop" mallisia vinyyleja, joten ne pääsi nyt kokeiluun. Lakkasin ensin kaikki kynnet Forgive Me lakalla ja kynsien kuivuttua asettelin keskisormeen ja nimettömään raitavinyylit. Joka toisen vinyylien välin lakkasin ohutta sivellintä käyttäen My Private Jetillä ja joka toisen Engagedilla. Raidat tein kumpaankin kynteen eri järjestyksessä. Näin jälkikäteen ajateltuna olisi ollut ehkä paremman näköistä lakata nimetönkin samalla tavalla kuin keskisormi eli My Private Jet kynnen kärkeen. 


Oli muuten pakko googlettaa, että mitä ihmettä tuo scallop oikein tarkottaa ku en keksinyt näille vinyyleille mitään järkevää suomenkielistä nimitystä. Scallop tarkoittaa siis kampasimpukkaa ja pykäraitaa (ainakin googlen kääntäjän mukaan). Nyt ollaan sit taas astetta viisampia! Mut mikä kumma on pykäraita? Googlettamisen jälkeen selvisi, että pykäraita on joihinkin vaikka villasukkien varsien päähän tehty aaltomainen pykäläinen koristereuna/raita. Eli onko nää vinyylit nyt sit suomeks pykäraitavinyylejä? Mä oon nyt miettinyt ja googlettanu tätä jo niin paljon, että alkaa mennä aivot tosi pahasti solmuun :D.


Käytetyt lakat:
Essence - Forgive Me
Essence - Emgaged
OPI - My Private Jet

16 kommenttia:

 1. Vitsi kun kivat just noin, että ne on saman tapaiset mutta ei kuitenkaan samanlaiset:)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanat kynnet :) tästä tulikin mieleen, että pitäis tehdä tilausta vinyylikauppaan. Nää pykäraidat näyttää tosi hyviltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)! Mullaki alkaa osa vinyyleistä käydä jo vähän vähiin..

   Poista
 3. Mistä näitä vinyyleja saa? Tosi siistit kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täs on sulle linkki mistä tilasin :) http://www.storenvy.com/products/9501979-mini-scallop-nail-vinyl

   Poista
 4. Jes, kivathan nää on just näin! Ei aina tarvii mennä sen totutun kaavan kanssa! Hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaan kauheen vaikeeta välillä tehdä jotain eritavalla. Näissäki melkee meinasin tehdä nimettömän uudestaa ku vähän häiritsi :D. Kiitos ^_^

   Poista
 5. Tosi hienot, hyvä väriyhdistelmä! Mulla on noita pykäraitoja kanssa, pitäisikin rohkaistua käyttämään niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Nää pykäraidat on tosi kivoja!

   Poista

Kiitos kommentista❤️