keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Vaaleanpunaista kimallusta

Meinasin yrittää uudelleen liukuvaa ranskista glitterillä, mut eihän se tälläkään kertaa onnistunut. Nyt meni niin huonosti, että pikkurilliin kokeilun jälkeen poistin lakat siitä sormesta ja päädyin lakkaamaan kynnet kokonaan glitterillä.


Alla näissä on kerros Essencen Sweet as Candy ranskislakkaa, koska tosiaan alunperin tarkotuksena oli tehdä ranskis. Essencen päälle lakkasin kolme kerrosta älyttömän söpöä vaaleanpunapohjaista Color Clubin Hot Couture glitteriä mikä mulla on mini kokoisena. Hiukan vielä näkyi kynnen kärjestä läpi, mut tässä lakkauksessa se ei haitannut yhtään vaan oli kivan näköinen. Minikoot lakkapulloista muuten on tosi söpöjä! Varsinki OPIn minit! Ekat OPIn minit ku sain käsiini taisin jopa vähän kiljahtaa pullon söpöyden takia. Niiden kanssa on vaan hankala ottaa kynsikuvat. Joskus huvikseni yritin asetella sormia hienosti OPI-vauvan ympärille ja eihän siitä tullut yhtään mitään. Tän Color Clubin minin kanssa kuvaus onnistu ihan hyvin.


Koristelut päätin pitää aika yksinkertaisina. Aluksi meinasin vesimarmoroida päälle kirkkaalla ja valkoisella mut vaihdoinkin marmoroinnin kynsivinyyleihin, koska justhan mä vesimarmoroin pariki kertaa. Eli nimettömään parit raidat eri paksuisilla vinyyleillä ja keskisormeen laitoin valkoisen kukkasiirtiksen.


Käytetyt lakat: 
Essence - Sweet as Candy
Color Club - Hot Couture
GinaTricot - White

16 kommenttia:

 1. Voih että, todella kaunis lakkaus ♥ ihanan hempeä :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis lakka :) noi valkoiset koristelut sopii tohon tosi hyvin!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! Mini-opien kanssa on kyllä mahdoton ottaa kuvaa, tulee kunnon nakkisormi fiilis :D

  VastaaPoista
 4. Oii ku nämä on ihanat! Hih hassua ku monesti kaikki pieni on niin söpöä. :D Itekki ihastelin Opin minikokoelmaa ja melkeen kaikkea normaalikokoista pienempää tuotetta. Mistähän se mahtaa johtua? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En tiedä kyl yhtään :D Varsinki vauvojen sukat on jotain ihan ylisöpöjä!

   Poista
 5. Todella kauniit kynnet! Ihanan hempeät :)

  VastaaPoista
 6. IIiiiiiihana lakka! <3 Ja tosi kauniit kynnet muutenkin, tykkään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️