lauantai 18. helmikuuta 2017

Vaaleanpunaista

Nämä kynnet olisi sopinut hyvin ystävänpäiväksi, mutta lakkaus on tehty jo pari viikkoa sitten. Varsinaisia ystävänpäiväkynsiä en jaksanut tehdä saati edes miettiä. Ei tehnyt mieli tehdä mitään söpöjä sydänkynsiä :D. 


Mutta joo. Nää kynnet on siis tehty jo pari viikkoa sitten. Mulla oli ennen idealaatikko mihin laitoin vierekkäin lakkoja mitkä haluan yhdistää lakkaukseen. Nykyään mulla on ideakirja mihin kirjoitan lakkojen nimet ja lakkaan pienet täplät lakoista. Hiukan helpompi näin! Joku päivä kun tätä vihkoa tein niin sinne päätyi vierekkäin kahdesta lakasta näytteet ja sana glitterliuku. Toinen lakoista oli IsaDoran Jet Setter glitteri ja toinen Essencen söpö hiukan lilaan taittava vaaleanpunainen My Hula Hoop. 


Tällä kertaa kokeilin liu'un tekemistä luomiväriaplikaattorilla. Ehkä paras väline tähän homman! Vanupuikosta tarttuu helposti höttöä kynsille, mutta aplikaattoreista ei tarttunut kyllä yhtään mitään. Taidan jatkossakin tehdä glitterliu'un niillä!


Käytetyt lakat:
Essence - My Hula Hoop
IsaDora - Jet Setter

8 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, toi väri on tosi söpö ♡

  VastaaPoista
 2. Siis kylläpä on suloiset! ♥♥ Mä olen kuullut että niillä aplikaattoreilla saisi kätevästi perinteisenkin liukuvärin tehtyä ilman turhia sotkuja, mutta vielä en ole niitä hankkinut sitä varten. Kiva kuulla kuitenkin, jos glitterliu'ussa toimivat noin hyvin, voisin vaikka ostaakin paketin kokeilumielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Aijaa täytyy kokeilla! Liukuranskis ainakin varmasti onnistuis hyvin. Juu osta ihmeessä :) Mä tilasin ebaystä sellasen ison paketin aplikaattoreita, kun en kaupoista mistään löytänyt!

   Poista

Kiitos kommentista❤️