maanantai 21. elokuuta 2017

NCLA Nail Wraps

En ole koskaan ennen kokeillut koko kynnen peittäviä kynsitarroja. Mulla on yksi cittarista tai jostain ostettu arkki sellaisia olemassa, mutta en ole uskaltanut kokeilla niitä. Jossain mielenhäiriössä tilasin Cesars Shopista yhden arkin NCLA merkin tarroja eli nail wrapseja ja muutama viikko sitten sain inspiksen kokeilla niitä. Luin ensin pariin kertaan läpi Charming Nails -blogista erittäin hyvän tutoriaalin nail wrapseihin ja eikun kokeilemaan. 


Nämä olikin ihan super helppoja laittaa paikalleen! Turhaan pelkäsin :D. Uskaltaisikohan jo kokeilla niitä toisiakin ikuisuuden mun laatikossa olleita tarroja? 

En löytänyt mistään tietoa siitä, että tapahtuuko wrapseille jotain jos laittaa niiden päälle pikakuivattajaa. Yhdet pienet tarrat mulla joskus kutistui ja rypistyi pikakuivattajan takia, joten en näiden päälle sitä uskaltanut laittaa. Laitoin Essencen Gel-look päällyslakkaa ja sitä tarvikin levittää kaksi (kolmannenkin olisi voinut laittaa) kerrosta, koska se haihtui tai hävisi jotenkin wrapsien uumeniin ja pinta jäi mataksi. En tiedä oliko vika lakassa vai missä.

Näiden poistaminenkin oli helppoa! Hetken muhittelin kynsilakanpoistoaineessa ja sen jälkeen vain tarran reunasta kiinni ja varovasti vedin irti.


6 kommenttia:

 1. mega hienot! kunnon avaruus kynnet. :D

  VastaaPoista
 2. Mullakin on nämä kuviot mutta en ole vielä saanut kynsille asti. Eikö olekin superhelppoja käyttää vaikka minäkin ensin luulin vaikeammiksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan turhaan pelkäsin ja venytin näiden testaamista koko ajan pitemmälle :D

   Poista
 3. Oo, mitkä värit <3
  Minä sain NCLA:n lakan kylkiäisenä arkin wrapseja, yhteen kynteen kokeilin erittäin epäileväisenä (koska korpinkynnet), mutta se asttui yllättävän hyvin, sillä näitä kestää venyttää. Kerään rohkeutta laittaa niitä joka kynteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyl ihanat ja helppo käyttää! Mä ajattelin kanssa et en saa näitä nätisti kynsille, koska mun kynnet on todella kaarevat mut ei ollutkaan mitään ongelmaa (:

   Poista

Kiitos kommentista❤️