torstai 12. lokakuuta 2017

Pienirex Harmi ♥ / Pupukuvia!!

Kolme viikkoa sitten perjantaina meille muutti aivan ihana karvalapsi eli pienirex pupu jolle annettiin nimeksi Harmi! Pari postausta taaksepäin vähän lupailin laittaa tänne blogiin kuvia kanista ja nyt niitä sitten olis.


Harmi on tässä muutaman viikon aikana kotiutunut todella hyvin. Ensimmäisen päivän pikkunen vaan tärisi häkkinsä mökissä piilossa kaikelta. Seuraavana päivänä se uskalsi tulla jo pois sieltä, mutta pelästyi hirvästi kaikkia ääniä ja liikettä. Nyt sitä ei pelota enää mikään muu kuin syliin ottaminen ja mun miehen yskiminen (:D). Onko kaikki pienirexit näin nopeita ja liukkaita livahtamaan karkuun, ettei meinaa edes ehtiä hipaisemaan :D? Meillä oli muutamia vuosia sitten kääpiöluppis ja se oli hidas, laiska ja lihava eli ihan vastakohta mitä tämä pienirex. Ehkä tämänkin vauhti vähän hidastuu, kun ei enää tarvi juosta niitä korvatippoja karkuun. Tyhmä hiiva. 


Me välillä miehen kanssa kutsutaan Harmia riiviöksi ja kauhukakaraksi, koska sitä kiinnostaa kaikki pienet kolot mihin ei saisi mennä ja maton syöminen. Ensimmäisen kerran, kun Harmi uskalsi tulla häkistä ulos se änkesi itsensä meidän ison kulmasohvan alle ja nyt siinä onkin lautoja esteenä, ettei se mene sinne uudestaan. Kerran olen myös kaivanut sen meidän pleikkarin päältä pienestä kolosta pois ja pelastin heinäkaukalon päältä ettei satuta itseään häkin kaltereihin. Yksi nukkamatto jo vaihdettiin ei-nukalliseen, koska sen syöminen oli vähän liiankin kivaa.


Välillä Harmi juoksee ja riehuu niin lujaa ettei näe kuin valkoisen pisteen kiitävän ohi. Välillä se myös on paikallaan tekemättä mitään niin kauan, että rupean miettimään onko sillä kaikki hyvin  :D.


Kaikista suurinta herkkua Harmin mielestä on porkkanan naatit ja mun mummun kuivaamat omenaviipaleet.Aivan ihana otus vaikka välillä onkin kauhea riiviö 

12 kommenttia:

 1. Ihana Harmi! <3 Mäkin haluaisin pupun. Ja siilin. Ja rotan ja mikropossun kans. Ja monta muuta eläinkaveria. Siinä olis koirilla ihmeteltävää :D Onneks asutaan kerrostalossa ja miehellä on eläinallergioita, niin ei pääse katkaan lapasesta haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siili ois nii ihana! Miehen edellinen auto ku haettiin ni sen myyjän talo oli ku eläintarha :D siel oli koirii, kissoi, pupui, monta akvaarioo, jotai oravia, liskoja ja iha mitä vaa :D kuulemma 20 hamsteriaki oli tyttärel. Mä kattelin siel talos suu auki joka paikkaa :DD oltais saatu kaupanpääl pupu ja kissa mut mies ei suostunu xD

   Poista
 2. Onpa söpö! Ja miten kiva tuo selässä oleva kuvio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pappa sano et Harmilla on vetoketju selässä :DD ♥

   Poista

Kiitos kommentista❤️