lauantai 13. tammikuuta 2018

Simpukoita

Miten pilataan kiva lakkaus? Varmaan suurin osa tietää vastauksen tähän kysymykseen :D. Lakkaus pilataan nimittäin liiallisella koristelulla! Eli ei osata lopettaa ajoissa.


Mulla oli ihan älyttömän kivat vesimarmoroinnit kynsillä, mutta marmoroidessa kuvioihin ilmestyi aika paljon ilmakuplia ja ajattelin sitten peittää ne leimoilla. Ei olisi kannattanut... Kuvittelin valinneeni leimat mitkä ei peitä marmorointia liikaa, mutta simpukoiden ääriviivat olikin paksummat kuin mitä laatassa näytti. Plus leimoihin tietysti tuli reikiä ja koska vielä tämäkään ei riittänyt, osa leimoista levittyi pikakuivattajan sudin mukana (mitä muuten ei ole koskaan HK Girlin kanssa tapahtunut!!). Niin ja valokuvista 95% oli tosi surkeita ja loput 5% surkeita. Huoh. Onneksi mulle on uudet lamput tulossa niin ehkä ne auttaa ainakin näihin ainaisiin kuvausongelmiin! 

Tämä lakkaus saa kunniamaininnan ja pääsee "pilalle meni" -osioon neljänneksi lakkaukseksi! 


Mut hei kattokaa tota peukalon marmorointia! Aivan ihana! ♥ 


Käytetyt lakat:
Color Club - ONE-STEP French Tip
Color Club - ONE-STEP Jackie Oh!
Color Club - ONE-STEP East Austin
Colour Alike - Kind of Black

2 kommenttia:

  1. Katoinkin heti kuvista, että alla on tosi kivan näköistä marmorointia! Näin käy itsellekin valitettavan usein, että pilaan sitten lakkauksen liialla koristelulla, enkä ikinä opi lopettamaan ajoissa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :D Ajattelin et leimat tekis kynsistä vielä hienommat, mut paskat :D vesimarmorointi on viel sen verran aikaa vievä tehdä et ei viitti alottaa alusta.

      Poista

Kiitos kommentista❤️