maanantai 16. heinäkuuta 2018

Viininpunaista ja kultaisia ruusuja

Charming Nails -blogissa oli heinäkuun alussa aivan ihana ruusulakkaus. Niin hienot, että oli pakko heti matkia! Olin jo melkein tilaamassa samaa leimauslaattaa mitä tuossa kyseisessä lakkauksessa käytettiin, kunnes onneksi muistin et mullahan on se jo :D. Mulla on niitä itseasiassa 2kpl, koska ensimmäisen tilasin itse ja toisen sain kaupanpäälle yhdestä CesarsShopin tilauksesta. Vähän suunnitelin laittavani sen ylimääräisen syksyllä blogin synttäriarvontaan.


Tilasin taas muutaman F.U.N Lacquerin ja ensimmäisenä halusin lakata niistä tummimmalla eli High Societyllä. Tässäkin lakassa on niitä älyttömän ärsyttäviä roskia. Arghh! Onneksi niitä on vähemmän mitä Berry Smoothiessa, mutta osa on hirveän isoja. Yhdestä kynnestä otin roskaglitterin pinseteillä pois, koska se oli niin pitkä ja paksu. Mikä juttu tämä on et F.U.N Lacquer tunkee nykyään näitä roskia joka lakkaan?! Onneksi ne saa kuitenkin sormella tasoitettua suht hyvin, kun vähän painelee lakkaa enne kuin se kerkiää täysin kuivua kynnelle. Roskista huolimatta tää lakka on hirmu kaunis! 


Tässä lakkauksessa on kaikkia uusia juttuja F.U.N Lacquerin lisäksi. Moyran laatta on uusi ja Moyran leimauslakka myöskin. Mulla on yksi Moyran isompi leimauslaatta ollut jo ties kuinka kauan, mutta en ole saanut siitä koskaan leimoja nousemaan kokonaisena. Vähän mietin, että mahtaakohan tämäkään laatta toimia, mutta päätin kuitenkin ostaa yhden laatan kokeiluun tosi kivojen kuvioiden takia. Leimauslakkoja mulla ei Moyralta ole aikasemmin, mutta tämän yhden jälkeen aion niitä kyllä lisää ostaa!


Kynsissä käytetty:
F.U.N Lacquer - High Society
+ Moyra stamping polish - Gold ja Moyra 101. Angels will cry -leimauslaatta

8 kommenttia:

  1. En kyllä ymmärrä miksi noita roskia pitää olla, kun nämä olis muuten niin ihania lakkoja! Mä sain onneksi parin roskalakan osalta tehtyä vaihtarit, joten mulla ei nyt ole näitä yhtään. Onhan tuokin tosi kaunis, mutta roskat... Miksi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en kans tajua! Sen verran hienoja lakkoja kuitenkin, että en kyllä luopuisi :D

      Poista
  2. Roskat on buu mutta muuten lakka tosi nätti, koristelut myös :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️