tiistai 2. joulukuuta 2014

Better Not Waste

Vihdoinkin päätin lakata ihanalla Dollish Polishin Better Not Waste lakalla. Kaikki varmaan jo tietää kyseisen lakan. Se on Better Nail Day ja Wasting Lifestyle bloggaajien yhdessä suunnittelema lakka ja kuuluu The Finnish Blogger kokoelmaan. Lakassa on pyöreitä isompia glittereitä valkoisena, minttuna ja vaaleanpunaisena, pienempiä kuusikulmaisia glittereitä seka pikkuisia holohippuja. 

Moni on yhdistänyt lakan johonkin vaaleaan väriin esim. just mintun, valkoisen tai vaaleanpunaisen kanssa. Mä meinasin kans ensin lakata mintun päälle, mutta halusin kuitenkin kaikkien glitterien kunnolla erottuvan pohjaväristä. Niinpä päädyin lakkaamaan sen tosi tumman lilan päälle. Better Not Wasten lakkasin nimettömään ja keskisormeen koko kynnelle ja muihin sormiin töpötin sitä topsipuikolla kynnen tyveen. 


Mua häirittee ihan hirveesti toi etusormen kulman lohkeaminen, mutta en halunnut lyhentää kaikkia muitakin kynsiä. Joutuisin jatkuvasti olemaan lyhyillä kynsillä, jos aina jonkun lohjetessa lyhentäisin kaikkia muitakin. Joten koittakaa hetki kestää tota kamalan näköstä etusormea. Kyl se siit nopeesti kasvaa onneks.

Lisäks mul menee hermot mun valokuvausteltan taustakankaaseen. Se on valkonen, mut kaikissa kuvissa ihan sininen tai keltanen, enkä millään saa sitä muokattua oikeen väriseks edes samaan postaukseen tulevien kuvien kesken. Nytkin alempi kuva on selkeesti sinisempi kuin ylempi ja ylemmän kuvan iho kauheen keltanen.. Ihoki näyttää välillä tosi kummalta ton kankaan takia. Toki syy on myös osittain valoissa mitkä tuli teltan mukana. Neki pitäis vaihtaa johonkin parempiin. Huomenna marssin askartelukauppaan ja ostan ison valkosen (ja varmaan mustan tai harmaan) kartongin ja viritän sen teltan sisälle. Toivottavasti edes hiukan kuvien taustojen värit paranis. Mikä on teijän mielestä paras taustaväri? Mä tykkään hirveesti ulkoa otettujen kuvien taustasta. Oon ottanut ne harmailla betonirappusilla ja tausta on jotenkin tosi elävä. Mitenköhän sellasen taustan sais sisälle.. Täytyy varmaan raahata pala betonia tonne kuvaustelttaan :D.


Käytetyt lakat:
OPI - Miss You-niverse
Dollish Polish - Better Not Waste

4 kommenttia:

 1. Tosi nätti lakkaus! Toi glitter passaa niin hyvin tummanki lakan päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^.^ Seuraavaks ajattelin lakata sen jonkun vaalean päälle.

   Poista
 2. Voisi olla ihan mielenkiintoista, jos tunkisikin palan betonia kuvaustelttaan :D Muttahei, tosi nätit kynnet! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️