maanantai 15. joulukuuta 2014

DS Extravagance

Tällä kertaa kynsille päätyi OPIn ihana hologrammilakka DS Extravagance. Ihmettelen kyllä suuresti miksen käytä kyseistä lakkaa useammin. Mietin kauan sopivaa koristelua, kun en halunnut liikaa peittää kaunista lakkaa. Lopulta päätinkin laittaa vaaleanlilaa helminauhaa ihan vaan pelkästään nimettömään. Laitoin helminauhat kiinni märkään lakkaan ja päälle kerros pikakuivattajaa. Pysyi kuin tauti.

Jouduin muuten lyhentämään kynsiä aika paljon, koska keskisormen kynsi katkesi :/ Onneks ne kuitenkin kasvaa aika nopeesti takasi!Meinasi jäädä nämä kynnet postaamatta, koska kuvat oli hirveän tummia. Päätin kuitenkin laittaa nämä blogiin. En tajua mitä ihmettä tässä välissä tapahtui, kun kuvat lisäsin bloggeriin ne olikin muuttunut paljon valoisemmiksi! En siis ole muokannut niitä sen jälkeen, kun päätin nämä julkaista tummuudesta huolimatta. Kuvat on paljon tummempia selatessa niitä Windowsin kuvien katselussa ja pikkukuvina kansiossa. Wtf?! Melko jännää.. Mutta parempi tietty näin päin, kuin että kuvat olisi tummentuneet lisää :D.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on<3 pitäis käyttää vähä useemmin ku kerran vuodes :D

   Poista
 2. Tämä on ihana lakka, miksihän tulee käytettyä niin harvoin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä yhtään tiedä :D jotkut lakat on sellasia et ne tavallaan unohtuu ja sit ku ne pääsee kynsille tyylii kerran vuodes ni tulee sellane "wow tää oliki näi hieno, miksen oo käyttäny useemmin" fiilis. Kumma juttu.

   Poista

Kiitos kommentista❤️