perjantai 17. huhtikuuta 2015

Aakkoshaaste: B

Tänne blogiin oltiin jonkin aikaa sitten eksytty hakusanalla "opi blue moon lagoon kynsilakka" ja eihän mulla ole sillä tehtyjä lakkauksia yhtään. Lakan nimi lukee vain tuolla "Kynsilakkani" välilehdellä. Valitsin siis Blue Moon Lagoonin aakkoshaasteen "B" kohtaan.


Blue Moon Lagoon on tosi vanha ihan mun ekoja OPIn lakkoja mitkä tilasin ebaystä 2011 kesällä. Googletin lakan äsken ja se on ilmestynyt 2003 kesäkokoelmassa. Blue Moon Lagoon ei ole ihan puhdas vaaleansininen vaan se taittaa hiukan vihreään/minttun ja siinä on tosi voimakas lineaarinen holo. Aika moista litkua lakka kyllä on, vaatisi melkein jonkun muun lakan allensa. Tässä lakkauksessa mulla on sitä neljä kerrosta. Kolmannella näkyi vielä kynnen kärjestä hiukan läpi. Täs lakas on muuten ohut sivellinkin! 


Blue Moon Lagoonin kaveriksi valitsin Dependin Jade Vine tekstuurin. Lakkasin keksisormen ja nimettömän OPI:lla ja muut kynnet Dependillä. En vaan millään meinannut keksiä koristeluja näille, mut sit huomasin mun leimaustarvikkeidein jääneen edellisestä kerrasta pöydälle ja päätin taas kokeilla niitä. Ja tällä kertaa se leimaus sit onnistu! Vähä oon ylpee itestäni! En edes yrittänyt tehdä mitään tuhoon tuomittuja leimadecaleita, vaan leimasin suoraan kynnelle. Nimettömän leima molemmissa käsissä (o.O) jäi jostain syystä vähän vaaleammaksi ja sinä oleviin kukkiin tuli muutama reikä. Leimasin Konadin m73 laatasta kiemurakuviot kukilla Blue Moon Lagoonin päälle.

Nyt ku mä osaan leimata (toivottavasti tää ei ollut vaan yhden kerran vahinko-onnistuminen) ni saatoin tilata muutaman uuden leimauslaatan ja -lakan alesta MiMaxilta ja Cesars Shopista. Siltiki mulla on niitä vielä liian vähän. Heheh.

Auringonvaloa ei tietenkään ollut saatavilla, mutta sain otettua kuitenkin kuvan 
missä näkyy hyvin tuo Blue Moon Lagoonin upea lineaarinen holo.

Käytetyt lakat:
OPI - Blue Moon Lagoon
Depend - Jade Vine
Konad Special Nail Polish - Black

24 kommenttia:

 1. Mielettömän upea lakkaus! Ihastunut huokaus pääsi huulilta kuvat nähdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti ihasta kommentista! (:

   Poista
 2. Aivan ihanat ! Hyvin on leimat onnistuneet, kyllä se siitä. :)

  VastaaPoista
 3. Vaaaautsi! Upea, upea lakkaus <3 Ihan mun lempisävyjäkin tässä, ja niin kauniisti yhdistettynä :) Nuo leimatkin on tosi hyvin onnistuneet, oih! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmu paljon<3 Kiva et tykkäät :3

   Poista
 4. Tuut kyllä huomaamaan että niin kuin lakkoja on aina liian vähän niin myös leimauslaattoja! Tosi kaunis lakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just sillee et vaikka niitä ois kuinka paljon ni aina silti jotain puuttuu :D Kiitos!

   Poista
 5. Oijjoi kui onki nätit kynnet! <3 Tuo tekstuuri on ihanan karhean näkönen. :)

  VastaaPoista
 6. Herranjumala tuo lakka on kaunis ja koristelut myös. <3

  VastaaPoista
 7. Oooh, upea tuo OPI :O En ole tiennytkään, että tämmöinenkin on olemassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään oo nähny tätä lakkaa missään, et en kyllä tiedä mistä keksein edes ostaa tän :DD. Googlettamallaki löytyy tosi vähän.

   Poista
 8. Niin kaunis lakkaus :). Ja eipä niitä lakkoja, leimauslaattoja tms. kynsitarvikkeita ole koskaan tarpeeksi vaikka kämppä pursuaisi niitä :D!

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Juu aina puuttuu silti jotain :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️