tiistai 8. elokuuta 2017

IsaDora Chrome Nails - kynsipuuteri

Jouduin taas vähän miettimään, että mikäs se bloggerin salasana oikein olikaan kun yritin tänne kirjautua sisään :D. Tälläisistä jutuista huomaa heti, että on taas edellisestä postauksesta vähän liikaa aikaa. Sama juttu kuin kuvia käsitellessä joutuu edellisistä katsomaan vesileiman fontin koon ja paikan. 


Pari kuukautta sitten kauppoihin ilmestyi IsaDoralta chromepuuteri ja olihan se pakko heti ostaa. Vastaavia puutereita olen katsellut netistä aikaisemminkin, mutta kaikki on olleet joko ihan hirveän kalliita tai sitten toimivat vain geelilakkojen/geelien kanssa. Tämä IsaDoran puuteri siis toimii ihan normi kynsilakan kanssa. IsaDoran nettisivuilla on hyvä ohje videoineen päivineen tän käyttämiseen -> klik.

Eli ensin lakataan kynnet jollain värilakalla. Itse lakkasin valkoista kaksi kerrosta. Vaikka valkoinen olikin peittävä niin puuterin levittämisen jälkeen kynsien kärjistä alkoi jostain syystä näkyä läpi. Ensi kerralla täytyy kokeilla joku tummempi lakka alle ja pikakuittaja ennen puuteria, koska näissä kesti kuivua tosi kauan. Aamulla oli kolhuja ja lakanoista tulleita ruttuja kynsissä. Värillisen lakan jälkeen kynsien siis annetaan kuivua hetki ja sitten puuteria hierotaan varovasti lakan päälle sormella. Tähän hommaan oli tosi kätevä laittaa mikrokuituliina pöydän päälle. Liinaan sai sormesta ylimääräiset puuterit pois ja se kaikki pikku hippu tarttui liinaan eikä levinnyt ympäriinsä. Puuterin jälkeen levitetään vielä IsaDoran oman Chrome nails päällyslakka. Normaali päällyslakka saa puuterin halkeilemaan.

Mä en keksinyt mitään koristeluja tällä kertaa vaan mulle riitti ihan pelkkä peilipinnan ihastelu!

4 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️