maanantai 17. syyskuuta 2018

Tiikeriraitaa

Tiettekö, kun aina vaan ottaa uusista kynsistä kuvia ja kohta on kamera täynnä, kun ei välillä tyhjennä sitä niin ihan unohtaa tehneensä jonkun lakkauksen. Viimeinkin, kun jaksaa laittaa kameran kiinni koneeseen sieltä tulee sellanen 653 kynsikuvaa mistä puolet oot jo unohtanut tehneesi tai sitten et muista mitä tarvikkeita niissä käytit. Täytyisi vähän useammin tyhjätä kamera ja käsitellä kuvat heti + tehdä postaus samantien! Toisaalta silti on kivaa tehdä useampi postaus kerralla valmiiksi.. 


Tämän lakkaus on yksi niistä unohdetuista. Muistin kyllä, että oranssit kynnet oli jossain kohtaa, mutta siihen loppuu muistikuvat. Eikä tästä lakkauksesta ole kuin pari viikkoa aikaa. Varmasti kaikki ketä mut tuntee tietää sanoa, että mun muisti on aivan järkyttävän huono :D. 


Onneksi lakkaus ei ole niin monimutkainen etteikö lakat ja tarvikkeet palaisi mieleen pienen mietinnän jälkeen! Kynsillä on siis kaksi Picture Polishin oranssia lakkaa: Autumn ja Eternal (taas). Ensin lakkasin kaikki kynnet Eternalilla ja sen päälle töpötellin kelmusta pyörittämälläni pallerolla Autumnia. Päälle ruskeat tiikerileimat ja valmis! Tosi nopeat ja helpot kynnet! 


Kynsissä käytetty:
Picture Polish - Eternal
Picture Polish - Autumn 
+ Moyra - Dark Brown ja UberChic Out of Africa 01 -leimauslaatta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista❤️