torstai 25. syyskuuta 2014

Neon oranssia syksyyn

Tässä tulee nyt oikeen kunnon valittaminen syksystä ja mun tämän päiväsestä aamusta. Eli jos et halua/jaksa sitä lukea niin kannataa skipata seuraava kappale ihan kokonaan.

Mä oikeesti v i h a a n syksyä (ja vähän myös talvea) ja kaikkea siihen liittyvää, paitsi puiden ruskaa ja kynttilöitä. On kylmää, märkää, ja koko ajan pimenee vaan lisää. Tänään aamulla menin harjotteluun autolla (normaalisti kuljen bussilla). Olin jo vähän myöhässä ja juoksin autolle kunnes pysähdyn kuin seinään huomatessani, että kaikki ikkunat oli aivan umpi jäässä. Äkkiä sit vaan ovet auki ja takapenkiltä skrapaa kaivamaan, mut ei sitä löytyny mistään. Just mun tuurii. Yritin tuulilasinpyyhkijöillä raapia jäätä ikkunasta, mut eihän ne lähteny. Toisaalta ihan hyvä idea, mut vaiks jäät oliski lähteny ni en silti näkis sivuille enkä taaksepäin yhtään mitään :D. Tässä vaiheessa meinasin epätoivoisena luovuttaa ja mennä takasin sisälle. Sormet (ja aivot) jäässä soitin kauheen paniikkipuhelun avomiehelle töihin, että mitä mä nyt teen. Enkä edes ehtiny kuunnella mitä se vastas, ku jo huomasin et auton ovessa oli parkkikiekko. Sillä mä sitte hienosti pika skrapasin ikkunat, pistin miehelle viestin et sain jäät pois ja lähdin miljoonaa ajamaan töihin. En tiedä mitä mahdoin tehdä, mutta lopulta olin harjottelupaikalla sisällä klo 7:55 eli 5 minuuttia ennen työajan alkua. Että sellanen oli mun mahtava aamu. Ja mä vielä tarkotuksella hidastelin aamutoimissa, koska ei tarvinnut ehtiä bussiin. Ei olis ehkä kannattanu.

Mä vähän luulen ettei täällä blogissa tulla näkemään kuin yhdet (jos niitäkään) viralliset syksykynnet ja nekin ihan vaan siks et mulla on lehti aiheisia water decaleja :D Tilasin ne joku pari vuotta sitten, mut en oo saanu aikaseks käyttää niitä.

Lakkasin pari viikkoa sitten kynnet kahdella ebaystä tilaamallani Orlyn oranssilla neon lakalla. Nämä neonit peittivät tosi hyvin 2-3 kerroksella ja alle ei tarvi valkosta lakkaa lainkaan.

Käytetyt lakat:
Orly - Ablaze
Orly - Tropical Pop

P.S. Ihan mahtavaa jos jaksoitte lukea koko jutun :D

2 kommenttia:

 1. Täällä ei oo vielä joutunu rappaamaan auton ikkunoita. :D
  Upeat lakat, ah nuita värejä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl kuule pia joutuu ;D varsinki toi ablaze on tosi upee<3

   Poista

Kiitos kommentista❤️