maanantai 22. syyskuuta 2014

Nudea raidoilla

Porin Halpa-Halliin tuli kesän lopulla Essencen kynsilakkoja ja meikkejä. Tähänkin tietoon törmäsin tottakai Facebookin Kynsikoristelut-ryhmässä. Kävin äitin kanssa heti sillon katsomassa oiskos jotain kivoja lakkoja tarjolla (tai oisko jotain vielä jäljellä). Mun mukaan sieltä tarttuikin seitsemän lakkaa ja äiti tais ostaa kolme tai neljä. Kävin Halpa-Hallissa taas viime viikolla, mutta eipä siellä ollut jäljellä paljon mitään kun suurimassa osassa Essencen lakoissa luki "-50%". Onkohan sinne tulossa uusia lakkoja, kun myydään alennuksella melkeen kaikkia?

Halusin kynsille heti Halpa-Hallista löytämäni Candy Loven, kun olen kivan väristä nudea etsinyt jonkin aikaa. Candy Love on hiukan persikkainen nude eli juuri sellainen mitä etsinkin. Meinasin koristella kynnet ensin water decaleilla ja vaikka millä muulla, mutta jostain syystä hylkäsin ne kaikki ja päädyin lopulta tekemään raitoja koristelulakoilla. Laiskuus iski tai jotain. Ainut kuva mikä näistä kynsistä onnistui, on napattu kännykällä salamannopeasti harjoittelupaikan jääkaappia taustana käyttäen. Äitille ja miksei muillekin ihan vaan tiedoksi, että olin kyllä ruokatauolla sillon kun kuvan otin eli en käyttänyt työaikaani kynsien kuvailuun :D. 
Käytetyt lakat:
Essence - Candy Love

Koristelut:
Color Club Art Club - Glitter Hologram
Kiss Nail Art Paint - White
Kiss Nail Art Paint - Black


P.S. Tää on muuten viiminen kännykästä kaivettu kuva! Eli jatkossa kuvat on kunnon kameralla otettuja, jee!

2 kommenttia:

 1. Aika söpöt! :)
  Mä olen joskus törkeästi käyttänyt työaikaani kynsien kuvailuun kyllä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos :)! Mä en kyl edes voiskaa työajalla kuvata, ku puhelin on laukus ja laukku samas tilas ku taukohuone. Eli pääsen puhelimee käsiks vaan tauolla ;DD.

   Poista

Kiitos kommentista❤️