maanantai 27. heinäkuuta 2015

Pinkit mökkeily kynnet

Mökkireissua varten piti tehdä kynnet mitkä kestäisi koko mökkeilyn ajan suhtkoht hyvinä. Mulla on aina tekstuurilakat pysyny tosi hyvin, joten päätin lakata sellasella. Tosin mä en ottanut huomioon mahdollista saunomista ja kävinkin äitin kanssa mökillä saunassa kaksi kertaa. Saunan jälkeen lakat rupesi tietysti kuoriutumaan pois, eikä mulla ollut kynsilakanpoistoainetta mukana eikä yhtään kynsilakkoja. Olin ollut ihan sata varma, että lakkaus kestää koko viikon. Viimisenä päivänä kynnet oli jo nii järkyttävän näköset, että oli ihan pakko kaupasta hakea poistoaine. Käytiin kotimatkalla kauppakeskus Zeppeliinissä (eikä tarvi sinne enää ikinä mennä ku oli niiiiin surkee paikka) ja olisin joutunut siellä piilottelemaan karseita rapistuneita lakkauksiani.


Lakkasin kynnet China Glazen ihanalla Wish on a Starfish tekstuurilla ja leimasin päälle Konadin neonpinkillä. Vihdoinkin sain mun Winstonian leimauslaatta tilauksen joten leimat on laatasta W302. Tilasin laatat jo huhtikuussa, mutta ensimmäinen paketti meni hukkaan samantien lähettämisen jälkeen! Eli neljä kuukautta jouduin odottamaan mun uusia laattoja. Voitte vaan kuvitella miten vaikeeta se oli! Mä oon tosi paha kaikkihetimullenyt ihminen ja kärkyin melkein joka päivä ikkunasta postilaatikkoa et koska se paketti oikeen tulee :D.

Postauksessa "Mökkireissu Rukalla" viimisessä kuvassa näkee miten hyvin nää kynnet sopi mun älyttömän söpön värisiin lenkkareihin.


Mökillä muutama kynsi katkesi ja muutama oli ihan katkeamispisteessä. Kotona mietin, että mitä ihmettä mä näille oikeen teen ja hetken eri mittaisia huonossa kunnossa olevia kynsiä tuijoteltuani olin et fuck this shit ja vihasena viilasin kaikki kynnet niin lyhyeksi kuin vain mahdollista. Kynsistä tuli järkyttävän lyhyet ja pureskellun näköset, mut ainaki kaikki on saman pituset ja hyvässä kunnossa! Nyt oon ollut pelkillä aluslakoilla sen mökkireissun jälkeen ja tänään aion vihdoin taas lakata kynnet. Ne on vieläkin aika lyhyet, mut ei enää yhtään niin pahat mitä heti lyhentämisen jälkeen. Onneksi ne kasvaa nopeesti!


Käytetyt lakat:
China Glaze - Wish on a Starfish
Konad - Psyche Pink

14 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! :> Sopivat kyllä lenkkareihin täydellisesti! :D

  VastaaPoista
 2. Mikä vika Zeppeliinissä oli? :D
  Nää on kyllä ihanan pirteät kynnet ja onneksi kynnet todellakin ovat kasvava luonnonvara. Ja vaihtelu virkistää pituuksissakin vaikka se aluksi pahalta tuntuukin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se oli kauheen pieni ja vähän liikkeitä vaikka Zeppelinin mainoskyltissäkin luki jotain "Pohjois-Suomen suurin kauppakeskus. Yli 100 liikettä". Ei löydetty mitään ostettavaa :D. Hyvät hampurilaiset me siellä kyl syötiin Tom's Burgerissa (vai mikä olikaa)!

   Kiitos! (:

   Poista
 3. Ihastuttavat pinkkiydet! Mullakin katkes kynsi viime viikolla, joten nyt meni raksut lyhennykseen. Ihana tunne, kun voi laittaa käden nyrkkiin :).

  VastaaPoista
 4. Nää on niin suloiset kynnet, aivan ihanat värit!

  VastaaPoista
 5. Oi nää on niin ihanat! Oikeat söpöläiset ♥

  Ps. Onneksi kynnet tosiaan kasvaa nopeasti, ja lyhyetkin on nätit :) Itsekin jouduin äsken viilaamaan puolet vapaasta kasvusta veke, kun yksi mokoma meni katkeamaan... Mutta se on vaan elämää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3

   Aluks tuntuu joo tosi kummalliselle ja kynnet näyttää rumille, koska on tottunu pitempiin. Lyhyempiin kyl tottuu nopeesti ja onneks ne kasvaa äkkii takas (:

   Poista
 6. Oi miten kauniit! Tuo lakka on upea <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️