maanantai 16. toukokuuta 2016

Picture Polish - Pharaoh

Sain edelliseen ostopostaukseen pyynnön, että voisinko esitellä yhden mun uusista Picture Polishin lakoista seuraavaksi. Kyseinen lakka on kullan värinen Pharaoh. 


Lakka on aika hankala kuvata siinä olevien pikkuisten holohippusten takia. Oikeasti ne siis näkyvät kynnellä paremmin kuin näissä mun kuvissa. Holon häviämisen lisäksi lakka oli hiukan erivärinen jokaisessa kuvassa. Postauksen ensimmäisessä kuvassa (pullokuva) on aikalailla oikea väri. Muissa kuvissa Pharaoh on vähän liian hopeinen.


Ennen kynsien koristelemista oli varmuuden vuoksi otettava erikseen swatch-kuvat pelkästä Pharaohista, jos vaikka onnistuisinkin peittämään lakkaa liikaa. Auringonvaloa ei ollut keskellä yötä saatavilla, mutta onnistuin silti ihan vahingossa ottamaan yhden hyvän pullokuvan ja siedettävän swatch-kuvan lightboxissa missä normaalistikin kuvaan kaikki lakkaukset. 


Sain joululahjaksi mieheni äidiltä Dermosilin pienen söpön laatikon missä olin viisi kynsilakkaa. Yksi lakoista on kullanvärinen hologlitter Spark ja päätin yhdistää sen Pharaohin kanssa. Lakkasin ohuen kerroksen Sparkia nimettömään ja keskisormeen ja siihen päälle (+ muihinkin kynsiin) tein kolmiot kynsivinyyleillä ja ruskealla OPI:n My Private Jet -lakalla. Tykkäsin lakkauksesta ihan hulluna!


Käytetyt lakat:
Picture Polish - Pharaoh
Dermosil - Spark
OPI - My Private Jet

8 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️