perjantai 13. toukokuuta 2016

Kahden kuukauden ostokset


Älyttömän laiska bloggaaja ja kynsien lakkaaja täällä moi! Mä oon ollut nyt niin laiska, että ihan hävettää. Oon jopa välillä unohtanut koko blogin olemassaolon. Hyi mua! Ja jotenkin tää aikakin menee ihan hurjan nopesti enkä edes tajunnut olleeni näin kauan täältä pois. Ihan hullua, että nyt on jo toukokuu! En ole kahteen kuukauteen lakannut kynsiäni ollenkaan eikä mulla ole ollut postauksiakaan valmiina odottamassa julkaisua. Pari viikkoa sitten meinasin kyllä jo lakata kynnet, mutta samantien asiaa ajateltuani ns. kuvauskädestä katkesi heti pari kynttä. Nyt on jo kynnet hiukan kasvaneet ja huomenna meinaan taas lakata ne pitkästä aikaa! Tottakai nyt sitten ihan varmasti taas joku kynsi katkeaa :D. 

Eggnogoholic | Snafu
Pharaoh | Spring | Fairy Floss | Merge

Mutta siis mennään asiaan eli ostoksien esittelyyn. Tällä kertaa taas kahden kuukauden ostokset samassa postauksessa. Lakkoja tuli ostettua yhteensä 13kpl ja niiden lisäksi yksi arkki kynsivinyylejä sekä yksi leimauslaatta (missä on pupukuva!!!). Aika pienet ostokset kahden kuukauden ajalta, eikös? 

Mä oon jo jonkin aikaa himoinnut Mi Nailsilta kahta Girly Bitsin lakkaa nimittäin Eggnogoholicia ja Snafua. En ole kuitenkaan jostain syystä niitä sitten tilannut ja olin jo unohtanutkin koko asian. Kunnes maaliskuussa näin Belegwenin blogissa postauksen Snafusta ja samantien painelin tekemään tilausta! 

Picture Polishilta mun oli tarkoitus tilata vain Spring ja Merge, mutta CesarsShopin sivuja selatessani silmiin pisti myös Pharaoh ja Fairy Floss. En tajua miksen ole aikaisemmin huomannut tota Pharaohia?! Se on hirmu upea auringonvalossa!

Bite Me | Papa Don't Peach | What I Like About Blue
Grey Zone | Itsy Bitsy Blue Bikini | Be Awesome Tonight! | Shade of Happiness

China Glazen kesäkokoelmasta tilasin CesarsShopista kolme lakkaa. Yksi (We Got the Beet) jäi vielä ehkä huikan kaivelemaan mieltä ja saatan senkin vielä jossain vaiheessa tilata! 

Pääsin taas vaihteeksi käymään kahden metrin Essence-hyllyllä ja sieltä mun mukaan tarttui neljä lakkaa huuliöljyjen ja luomiväripaletin lisäksi. Ihan pian myös Poriin pitäisi tulla kaksimetrinen hylly eli kohta ei tarvitse lähteä Essencen perässä enää kovinkaan pitkälle! Ihan mahtavaa! Tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa :D.

8 kommenttia:

 1. Tuo leimauslaatta vaikuttaa ihanalta. Mää oon ollut siinä mielessä laiska, etten oo yhtään seurannut kesä- ja kevätkokoelmien julkaisuja. Näteiltä näyttää nuo Chinat. Tervetuloa takaisin blogilomalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus laiskottaa vaan liikaa :D Noi China Glazet on ihania :) Kiitos!

   Poista
 2. Mulla ei tällä hetkellä ole kuin pari Glam Polishin lakkaa ihastuksien kohteena, tää on jotenkin harvinaista! :D En oo viime kuussa ostanut yhtään lakkaa, enkä tässä kuussakaan ole vielä ehtinyt. Mikä mua vaivaa?!? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ei mullakaan ole nyt just ainuttakaan sellasta lakkaa mielessä mitkä olis ihan pakko saada :D Ihan kummallista!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Huomaa, että kesään päin ollaan menossa kun alkaa kaikki pastellit ja neonit taas eksyä kätösiin :D

   Poista
 4. Ihanuuksia, paas Pharaoh näytille seuraavaksi, jookos?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️