perjantai 14. lokakuuta 2016

Kultaa ja vihreää

Mä en oikein taas tiedä, että tykkäänkö näistä kynsistä vai en. Mun päässä tämä lakkaus näytti paljon paremmalta. Koitin vähän pelastaa kynsiä mattapäällyslakalla, mutta ei sekään oikein auttanut. Näissä kuvissa lakkaus silti näyttää todella paljon paremmalta kuin mitä kynsillä! 


Näin joskus jossain kuvan kynsistä missä oltiin leimattu kullalla metallisen vihreän päälle. Mulla on kokeilemattomissa lakoissa ollut kauan pyörimässä F.U.N Lacquerin C'est Noël (joka on näköjään pullossa sata kertaa kauniimpi kuin kynsillä) joten päätin kokeilla sen päälle kultaisia leimoja. Leimoiksi valitsin super kivan kuvion Creative Shopin 32 laatasta ja leimalakaksi mun ainoan kultaisen eli Colour Aliken Golden Queenin. 


Joku näissä kynsissä kyllä tökkii pahasti. En tiedä johtuuko se näistä vähän turhan jouluisista väreistä vai siitä, että joka kynnessä leima on erilainen.


Käytetyt lakat:
F.U.N Lacquer - C'est Noël
Colour Alike - Golden Queen
OPI - Matte Top Coat

14 kommenttia:

 1. Ihanan värinen vihreä lakka <3 hieman jouluiset mutta ei kai se haittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kivan värinen, mut mä tykkään paljon enemmän siitä C'est Noelin holoversiosta sen kimalluksen takia :D

   Poista
 2. Kivaltqa nämä tosiaan näyttää kuvissa, mutta se ei aina kerro koko totuutta siitä tuntuuko lakkaus omalta/kivalta kynsillä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännää miten joku lakkaus tuntuu kynsillä tosi typerälle. Mä tykkään kyl paljon vihreästä ja kullasta kynsillä, mut näissä meni joku pieleen :D

   Poista
 3. En pidä juuri ton värisestä vihreästä omilla kynsillä yhtään, mutta tää lakkaus on jotenkin niin herkku, että voisin harkita tällaisen yhdistelmän tekemistä omillekin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla! Tää tais olla taas niitä lakkauksia mistä kaikki muut tykkää paitsi minä itse :D

   Poista
 4. Mun mielestä näyttää tois kivalta! Eika virkistävää, että on kaikissa vähän erilainen leima!

  VastaaPoista
 5. Mä kyllä tykkään näistä ihan possuna! Toi leimauskuvio on hirveen kiva ja kullan ja vihreän yhdistelmä on tosi makee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Mä tykkään kans tosta leimasta ihan hirveesti! Se oli ensimmäinen kuvio mikä pisti silmiin laatasta.

   Poista
 6. Oi, onpa omaperäiset ja Hienot! Kultaisen ja vihreän kombinaatio on super-upea, tuo mieleen Egyptin ja seinämaalaukset. Ei voi kun tykätä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 Tykkään kans kullan ja vihreän yhdistämisestä, mutta näissä kynsissä silti joku tökkii :D

   Poista

Kiitos kommentista❤️