tiistai 11. lokakuuta 2016

Picture Polish - Summer vinoraidoilla

Välillä käy sillä tavalla, että suunnittelee jonkun lakkauksen mutta kynnet valmiiksi saatua lakkaus onkin aivan erilainen mitä piti.


Olin mielessäni päättänyt valmiiksi jo lakan ja leiman siihen päälle sekä myös leimauslakankin. Siinä vaiheessa, kun rupesin Alexin laatikoista keräämään lakkoja pistikin silmiin ihan eri lakat. Alkuperäiseen lakkaukseen mun piti lakata kaikki kynnet Picture Polishin Summerilla ja leimata päälle lehtiä Essien Leggy Legendillä. Summerin vieressä laatikossa oli kuitenkin Picture Polishin Fairy Floss ja niinpä sainkin ihan täysin uuden idean. 

Summer pysyi pohjalla, mutta leimojen ja Leggy Legendin sijaan teinkin vinoon raitoja Fairy Flossilla sekä jostain syystä käsiini päätyneellä Essencen keltaisella Love is in the Airilla. Suorat raitavinyylit on Lou it Yourselfin vinyylejä ja oli muuten tosi surkeita! Ensinnäkin vinyyliarkissa joka toinen raita on ohuempi ja joka toinen hieman ohutta raitaa paksumpi. Vaikkakin missään ei tälläistä mainittu silloin kun vinyylit tilasin eli luulin kaikkien raitojen olevan yhtä paksuja. Vasta tarkemmin katsottuna raitojen pienen eron huomaa. Hiukan hankalaa oli yrittää irroittaa niitä ohuempi sieltä muiden seasta ja muutama menikin roskiin. Toinen juttu vinyyleissä oli huono liima eli ne eivät meinanneet pysyä kynsillä ja sen takia vuosivat lakkaa allensa. Raidoista tuli vähän epätasaiset, mutta en viitsinyt yrittää korjailla niitä, koska yleensä siinä vaiheessa menee vielä enemmän pieleen. 


Vaikka raidat vähän epäonnistuivat niin tykkäsin kyllä kynsistä ihan hullun paljon! Ja onhan nää nyt paljon hienommat kuin mitä ne aluksi suunnittelemani kynnet olisivat olleet.


Käytetyt lakat:
Picture Polish - Summer
Picture Polish - Fairy Floss
Essence - Love is in the Air

10 kommenttia:

 1. Kylläpäs Summer näyttää tässä oikein kivalta ja nuo raidat tekevät lakkauksesta ihanan raikkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Harmi ettei näissä kuvissa näy Summerin hologlitterien kimallus paitsi ihan pikkusen pullokuvassa!

   Poista
 2. Tosi muhevan mehukkaan raikkaan kesäiset lakkaukset!

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirteät lakkaukset ^.^

  VastaaPoista
 4. Nää kynnet on niinku karkit! ^_^

  VastaaPoista
 5. Ääää kesäkesäkesäkesä! Nyt mä tarviin kesän :D Nää on niin ihanat, ois ihan täydelliset jossain altaan reunalla tuijoteltaviksi :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä<3 Ai vitsi ku sopiski hyvin altaalle nää kynnet :D

   Poista

Kiitos kommentista❤️