lauantai 18. maaliskuuta 2017

Harmaata rippijuhliin

Täällä kasvatellaan edelleen kynsiä. Nyt kun etusormen kynsi on ihan siedättävän näköinen ja pituinen niin nyt sitten on keskisormen kynsi vaarassa katketa. Huoh. Mutta nyt kun kylmät ilmat on toivottavasti jo ohitse, niin alkaa taas kynsien kunto mennä todella paljon parempaan suuntaan. Talvi tuhoaa mun kynnet joka vuosi! 

Vaikka mun kynnet nyt aika rumat pituutensa takia (tai lyhyytensä :D) vielä onkin niin päätin kuitenkin lakata ne yksiä rippijuhlia varten. Tosin mä en sitten edes päässyt koko juhliin hirveän päänsäryn takia. 


Mun oli tarkoitus laittaa päälle musta paljettimekko ja kengät missä on hopeaa ja mustaa. Tietysti kynsien piti sitten sopia muuhun asuun. Koska kimallusta löytyi jo ihan kaikesta muusta mitä meinasin päälleni laittaa, en sitä enää kynsilleni halunnut. Tai se oli suunnitelma mikä meni vähän pieleen sillä lopulta mä kuitenkin päädyin kuorruttamaan lakkauksen kimaltavalla Picture Polishin Holidayllä! 


Lakkasin kynnet ensin pelkästään Essencen vaaleanharmaalla Greyt Timesillä ja siihen päälle töpöttelin kelmulla vähän tummempaa harmaata OPIn Cement the Dealia ja mustaa Essien Licoricea. Kelmuttamisen jälkeen katselin kynsiä vähän aikaa ja tartuin sittenkin kimaltavaan päällyslakkaan :D.


Käytetyt lakat:
Essence - Greyt Times
OPI - Cement the Deal
Essie - Licorice
Picture Polish - Holiday

4 kommenttia:

 1. Nämä on ihanat! 😍 toivottavasti saisit kynnet pian kuntoon ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Nyt on kynnet jo huomattavasti paremmat kuin mitä tätä lakkausta tehdessä :)

   Poista
 2. Holiday kruunasi tän lakkauksen :) Mun mielestä sun kynnet ei ole ollenkaan rumat, ne ovat vain lyhyemmät kuin mitä sulla normisti on ollut. Mua rupee aina vähän "ärsyttään" kun jengi pitää kynsiään rumana vain sen takia että ne on lyhyet. Nääkin on kuiten huolitellut, ja samaan mittaan viilatut, eikä lainkaan rumat! Kaiken lisäksi kyllä ne siitä kasvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta se sopi kans täydellisesti tähän :) kiitos paljon ja kiva kuulla et se kynsien rumuus on ehkä vaan mun omien korvien välissä :D Mun mielestä mun kynnet on älyttömän rumat niin kauan, kun sormien päät näkyy tuolta alta. Ehkä jos kauemmin pitäis ihan lyhyitä kynsiä niin siihen tottuis eikä näyttäis omaan silmään enää rumalta. Mut joo onneks kynnet tosiaan kasvaa!

   Poista

Kiitos kommentista❤️