perjantai 10. maaliskuuta 2017

Helmikuun ostokset

Helmikuussa en ostanut ainuttakaan lakkaa! Nyt sitten maaliskuun aikana olenkin jo korjannut vähän tilannetta ja ostanut lakkoja melkein helmikuunkin edestä :D. Ihan täysin ilman ostoksia en kuitekaan kuukautta selvinnyt. 


Tilasin ÜberChiciltä aivan älyttömän upeat leimauslaattakotelot (2kpl). Näitä voisi ihastella loputtomiin! 


Yhteen koteloom mahtuu laattoja 14kpl, jos laittaa laatat myös kansien taskuihin. Sen lisäksi, että nämä kotelot ovat järkyttävän upean näköisiä, mielestäni ne ovat myöskin helpompia käyttää kuin ns. normaalit (eli tylsät holottomat :D) leimauslaattakotelot. Näihin laatta laitetaan sisään kotelon yläreunasta, eikä sivulta päin. Hiukan ehkä häiritsee tuo reunan leveys, koska se peittää ihan pienen osan laattojen reunimmaisista kuvioista.

Täytyy tunnustaa, että väillä on aivan pakko vain ihailla ja hipelöidä näitä vaikken edes olisi juuri leimaamassakaan :D.

10 kommenttia:

 1. Paljonko tämä kotelo maksaa, olis kyllä tosi nätti. Mulle Ùberit pyörii yksinään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin ÜberChicin omilta sivuilta ja sillon oli joku pieni ale niin nää makso yhteensä postien kanssa muistaakseni ihan hiukan alle 40e. Ei onneks jääny tulliin :D Hypnotic Polishillekin näitä oli tullu ja siellä hinta oli muutaman sentin vaille 20e

   Poista
 2. Voi nää on kyllä niin hienot! Mua harmittaa rumat pinkit kansiot jotka mulla on, mutta tarvisin näitä useamman enkä raaski oikein tilata. Varmaan itekin olisin hipeltämässä kansioita tämän tästä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä aika paljon kalliimpia ku normi rumat kansiot :D Mä tarvein vaan 2 ni raaski vielä ostaa. Varmaan jos joskus laattoja on enemmän ni lopun edestä tyydyn mun edellisiin mustiin rumiluksiin :D

   Poista
 3. Mäkin mietin hommaanko mun laatoille tuollaista settiä, mutta tulin siihen tulokseen, että kokeilen ensin jotain muuta. Tällä hetkellä mun ÜC-laatat ovat pienessä valokuvakansiossa, mutta en usko sen hirvittävän kauan kestävän. Onhan nuo mageen näköisiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi juu olla et valokuvakansioiden taskut hajoaa aika nopeasti laattojen terävien reunojen takia :/ Nää vaikuttaa musta tosi kestäviltä ja vaikkei kauaa kestäiskää ni onhan nää hienot :DDD!

   Poista
 4. On kyllä upeat kotelot! Kait sulla on ne esillä koko ajan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo vielä :DD En halua pitää näitä missään pölyttymässä, mutta nyt mulla on uus kirjahylly missä on lasiovi ni sinnehän nää sais kivasti esille (ja pölyltä suojaan :D)!

   Poista
 5. Makin ostin naita ensin kaksi, koska en osaa laskea, ja ne saatuani mulla jaikin viela kasa laattoja yli, ja sitten tilasin kaks lisaa. On ne kylla aivan sairaan hienoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei silti varmaankaan harmittanut tilata lisää :D? On meinaan niin hienoja, että näitä vois omistaa vaikka kuinka monta!

   Poista

Kiitos kommentista❤️