sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Raitaa ja kukkia

Cubuksella oli vaihtunut Dependin lakkojen valikoima ja ostinkin kaksi uutta lakkaa (+ 2 kicksiltä). Siitä onkin tosi pitkä aika kun viimeksi Dependin lakkoja ostin. Varmaan pari vuotta ainakin! Silloin kun Dependillä oli se tekstuurilakkojen kokoelma niin varmaan viimeksi on tullut niitä ostettua.


Dependin lakoissa on hiukan muutettu ulkonäköä uuden värisellä korkilla. Ennen korkki oli harmaa, nyt se on valkoinen hopealla raidalla. Aika paljon raikkaamman näköinen nykyään! Samalla kun ulkonäköä on uudistettu niin lakan sivellinkin on kokenut muutoksen. Aikaisemmin sivellin oli ihan super ohut, mutta nykyään se on yhtä leveä kuin Essencen lakoissa. Paljon helpompi lakata leveämmällä siveltimellä! 


Edellistä ostopostausta tehdessä mun silmiin osui toinen Cubukselta ostetuista lakoista (ruskea 492) ja Essencen hiukan vaalenpunaiseen taittava nude Pure Love. Lakkasin ensin kaikki kynnet Dependillä ja sen jälkeen käytin kynsivinyylejä nimettömässä ja etusormessa. Vähän meni pieleen kuitenkin vinyylien asettelu ja suurimmat virheet piti peittää jotenkin. En ole pitkään aikaan käyttänyt siirtokuvia joten niinpä kaivoin ne esiin ja löysin yhden näihin väreihin sopivan kukkakuvien arkin. Tuli kyllä älyttömän kivat kynnet tällä kertaa, vaikka ne melkein menikin pilalle. Jatkossa täytyy muistaa, että siirtokuvilla saa hyvin virheitä peitettyä!


Käytetyt lakat:
Depend - 492
Essence - Pure Love

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista❤️