perjantai 5. toukokuuta 2017

Huhtikuun ostoksia

Mä en oikeesti voi uskoa,  että on jo toukokuu! Aika menee ihan tajuttoman nopeasti. Tämän kuun puolella en ole ostanut vielä mitää uusia kynsijuttuja, mutta huhtikuussa tuli hiukan tuhlailtua. Ei nyt mitenkään hirveitä määriä, mutta varmasti vähemmälläkin olisi päässyt :D. Huhtikuussa ostin uusia lakkoja yhteensä 7 kpl (paitsi Ginan lakkaa en kyllä ostanut itse, vaan sain sen), leimauslaattoja 3kpl ja niiden lisäksi vähän muutakin sälää. 


Fairy Dust | Supernatural | #insta-gran | Licorice
419 | Mermaid | Free
Nää ostopostaukset on aina jotenkin kauhean hankala kirjoittaa. Kiinnostaako porukkaa tavaran ostopaikat vai riittäkö vain pelkät kuvat? Jos on tullut ostettua monesta eri paikasta kuukauden aikana niin postauksesta tulee mielestäni kamalan sekava, jos meinaa kirjoittaa kaikkien ostopaikan ja jotain muuta tarinaa erikseen. Mielipiteitä? 

10 kommenttia:

 1. Mä oon tota PP:n Freetä himoinnut ♡ ja noi laatat näyttää tosi kivoille ja muutenkin kaikki ostokset ♡

  VastaaPoista
 2. Mulla on PP Free just kynsillä ja se on ihana! Mistä ostat Different Dimensionit, just nuita vähän ihastelin? Paljonko maksaa ja paljon postit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin sen Hypnotic Polishilta Creativen laatan ja fairy dustin kanssa. Postikuluja en muista, mutta ei ne paljoo ollu!

   https://www.hypnoticpolish.com/collections/vendors?q=Different%20Dimension

   Poista
 3. Mua kiinnostaa joskus, mistä tuotteet on ostettu, jos on jotain itseä kiinnostavaa. Toisaalta en aina itsekään mainitse blogissa kaikkien tuotteiden ostopaikkaa, jos on kertynyt iso kasa kaikkia sekalaisia sieltä täältä.

  VastaaPoista
 4. Hyviä ostoksia, etenkin tuo Different Dimension lakka vinkkailee silmää kun olen itsekin ihastellut kiinnostuneena merkin noita uutukaisia.. Picture Polishit näyttävät myös hyviltä, mutta ne eivät ehkä tällä kertaa ylitä ostokynnystä, vaikka olisin alkujaan Freen nähtyäni kuvitellut toisin.

  Mun mielestä ostopostaukset eivät vaadi ostopaikkoja kirjoitettavan; kyllähän lukijat voivat tarpeen tullen kysyä asiaa. Itse olen kyllä joskus maininnut ostopaikkoja postauksissa, koska tavallaan tuntuu että sellainen info kuuluu "asiatekstiin" mutta loppujen lopuksi se ei ehkä kiinnosta ihmisiä ja ehkä siitä voisi luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin tilaamassa Creativen laattaa, kun tuo Different Dimension oikein hyppäsi silmille :D on se vaan upee!

   Mun mielestä kans tavallaan kuuluisi mainita ne ostopaikat, mut joskus niitä on paljon ni postauksesta tulee helposti tosi sekava. Vaikeeta :D

   Poista
 5. Mua kiinnostaa ostopaikat silloin, jos on jotain vähän erikoisempaa tai erityisen hyvällä hinnalla ostettua tavaraa, itse kun olen vähän sellainen tarjoushaukka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :)! Tottakai jos on joku oikein hehkuttamisen arvoinen löytö tehty niin silloin ainakin pitää ostopaikka mainita!

   Tää on nyt jotenkin hirmu hankala päättää, että miten nää ostopostaukset olisi paras tehdä :D

   Poista

Kiitos kommentista❤️