keskiviikko 20. syyskuuta 2017

NCLA - the Last Siren ja liukuleimat

En ole koskaan kokeillut leimata kahdella tai useammalla eri värisellä lakalla siten, että leimakuviosta tulee liukuvärjätty. Varmaan on paljon kaikkia muitakin erilaisia koristelutyylejä mitä en ole vielä kokeillut. 


Eli liukuleimoissa yhden leimauslakan sijaan laitetaankin laatalle samaan aikaan usempaa eri leimauslakkaa vierekkäin ja kun lakat pyyhkäisee pariin kertaan kuvion yli ne sekoittuvat hieman toisiinsa ja tulee liukuväri. Tai ei välttämättä joka kerta tule, mutta sitten yritetään uudestaan. 


Tällä kertaa valitsin kynsille aivan ihanan harmaan NCLA hololakan the Last Siren ja leimoiksi Colour Aliken lakat Sunshine ja Sunset. Leimakuvio on jostain ÜberChic -laatasta. Oon itseasiassa lakannut Last Sirenillä jo parikin kertaa ilman mitään koristeluja, mutta kuvia en silloin ottanut. Ideana oli tehdä koristelut seuraavana päivänä, mutta ne aina jää tekemättä jos ei heti tee. En näköjään koskaan opi :D.

Mun on nyt aivan pakko tähän loppuun vähän hehkuttaa yhtä asiaa. Nimittäin meille tulee vihdoin ja viimein kani! En kestä! Kävin tänään niitä katsomassa ja varasin mustavalkoisen pienirex pupun minkä haemme kotiin huomenna tai perjantaina. Oon täällä jo pari tuntia tärissyt innosta ja hymyillyt itsekseni kuin joku hullu. Iiiiiiiiks!! Nälkäkin olis ihan tajuton, mutta en vaan pysty syömään ku jännittää ihan liikaa :D.


Käytetyt lakat:
NCLA - the Last Siren
Colour Alike - Sunshine
Colour Alike - Sunset

P.S. Muistakaahan osallistua synttäriarvontaan! Vielä on muutama päivä aikaa!

4 kommenttia:

 1. Äääääh onnea tulevasta perheenjäsenestä! ♥_♥ Sit niitä pupukuvia tänne jooko hei?!

  Ja siis kynnethän on todella ihanat, jälleen kerran! Nää on huikean syksyiset ja ihanan uniikit :) Liukuleimat on muuten mullakin edelleen kokeilematta, pitäiskin ryhtyä tuumasta toimeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupukuvia tottakai laitan heti ku saan hyviä otettua ♥ pieni pelkää vielä sen verran ja on super nopea et ei oikeen kuvat meinaa onnistua :D

   Kiitos paljon♥ Kannattaa kokeilla! Oli aika helppoa (:

   Poista
 2. Oiiiiiii pupukuvia haluan!! ♡♡♡

  Tosi hyvin onnistunut liukuleimat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️