lauantai 16. syyskuuta 2017

#smooshynails

Eli leimasinmarmorointi. Tässä tekniikassa siis marmoroidaan leimasimen avulla. Eri lakkoja tiputetaan leimasimen tyynyn päälle ja sen jälkeen leimasin painetaan kynnelle. Juuri tuolla tavalla olen kerran leimasinmarmorointia kokeillut ja voin sanoa etten enää ikinä kokeile uudestaan. Siihen on nimittäin parempikin keino! Äsken kertomallani tavalla mä ainakin sain aikaan vain ihan tajuttoman sotkun, yltäpäältä lakassa olevat sormet ja hirveän ruman lakkauksen. 


Joskus näin istassa (ja jostain blogistakin muistan lukeneeni) parikin smooshy tutoriaalia ja niissä lakkatipat tiputettiin ensin muualle esimerkiksi muovikelmun tai lakkausmaton päälle. Leimasin painetaan tippojen päälle ja sen jälkeen pari kertaa kynnelle. Tällä tavalla se kaikki ylimääräinen lakka jää alustalle eikä valu pitkin ja poikin sormia. Ja jos vielä tajuaa suojata kynsinauhat lateksilla, niin syntyvä sotku on naurettavan pieni. Mulla kyllä tuo kaikista tummin sininen nappasi kiinni kynsinauhoihin lateksista huolimatta. Tässä koristelutyylissä ei ehkä kannata käyttää niitä eniten värjääviä lakkoja! 


Mä oon nyt ihan rakastunut leimasinmarmorointiin ja mielessä on jo monta kivaa väriyhdistelmää!


Käytetyt lakat:
OPI - I Saw...U Saw...We Saw...Warsaw
Essie - Butler Please
Essence - Itsy Bitsy Blue Bikini
GinaTricot - White
Colour Alike - Kind of Black
+ leimauslaattana B. Loves Plates B.00 Rainbows & Unicorns

4 kommenttia:

 1. JEstas miten hienot nämä on! Ihan sairaan kiva lopputulos, kuviokin on niin selkeästi näkyvillä! Ja tähtileimat ihan nappivalinta näihin :)

  Ja siis tuolla tavalla mäkin oon aina leimasinmarmoroinnit tehnyt, jos länttäisin kaiken sen lakan suoraan kynnelle mä varmaan onnistuisin marmoroimaan koko kämpän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! Joo ihan hirveä sotku vaan syntyy :D Ei mitään järkeä!

   Poista

Kiitos kommentista❤️