keskiviikko 29. marraskuuta 2017

#harmithebunny eli kilpailukynnet

Cesars Shopin facebook -sivulla on käynnissä älyttömän kiva kynsikilpailu ja olihan mun pakko siihen osallistua. Aikaa osallistumiseen on vielä huominen päivä, jos joku ei ole vielä osallistunut! Kilpailun aiheena on vuoden 2017 kohokohta ja kynsissä pitää käyttää leimoissa vähintään yhtä MoYou Londonin leimauslaattaa. 


Mun oli jostain syystä todella helppo päättää mistä aiheesta kynnet teen :D. Ei tarvinnut kyllä sekuntiakaan miettiä! Aivan ylisöpön syyllisen kuvia pääsee katsomaan tästä -> klik. Muutama kuva  ja yksi video löytyy muuten instagramistakin hakusanalla #harmithebunny.

Mennääs niihin kilpailukynsiin! Mulla sattui sopivasti olemaan MoYou Londonilta leimauslaatat missä toisessa on pupu(ja) (Alice in Wonderland 07) ja toisessa sydämiä (Pro 05)! Näiden kahden leiman ympärille aloin suunnittelemaan lakkausta. Koska kynsien inspiraationa on tyttöpupu niin pitihän värien ja kynsien muutenki olla tyttömäisen söpöt! Eli vaaleanpunaista ja kimallusta! 


Oli muuten todella vaikea saada nostettua toi pupuleima kokonaisena laatasta! Ei silti sydänleimakaan mikään helppo ollut vaan reikiä siihen tuli joka kerralla enemmän. Yritin kolmella eri leimasimella ja lopulta luovutin ja hiukan yritin korjailla virheitä ohuella siveltimellä. Pupusta tuli vähän ilkimyksen näköinen, mutta meidän murrosikäinen pupukin on välillä niin hirveä kauhukakara, ettei ilkeän näköinen pupuleima haittaa yhtään :DD. Nimi Harmi sopii sille välillä kuin nenä päähän 


Käytetyt lakat:
NCLA - Red Square
Essie - Lovie Dovie
Essence - Be Awesome Tonight!
GinaTricot - White
Colour Alike - Sweeheart
Colour Alike - Kind of Black

2 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️