lauantai 25. elokuuta 2018

Auringonlasku vai maastopalo?

Hupsista pääsipäs taas vahingossa postaustauko vähän liian pitkäksi. Kauheilla helteillä en jaksanut kovin montaa kertaa lakata kynsiä (tai tehdä mitään muutakaan) ja sitten kun helteet loppui ei ole ollut aikaa ja jaksamista. Ihanaa, kun sisällä ei ole enää 30 astetta lämmintä! Mulla on alkanut taas työkokeilu kouluavustajana ja eka viikko menikin töissä käydessä ja nukkuessa :D. Heti kotiin päästyäni nukahdin ja nukuin aamuun asti. Vähän aikaa taas menee tottua uuteen rytmiin. Seuraava viikko menikin kamalassa flunssassa ja jouduin pari päivää ottamaan sairaslomaakin. 


Mennääs kynsiin! Tämä lakkaus on tehty helteiden aikana sillon, kun uutisoitiin tosi paljon maastopaloista. Tarkoituksena oli tehdä auringonlaskukynnet, mutta mitä enemmän lakkausta katselin, sitä enemmän kynsien liukuväri alkoi näyttää auringonlaskun sijaan maastopalolta. Mietin ennen kynsien tekoa, että miten päin värit laitan ja olisi sittenkin kannattanut laittaa ne toisinpäin. Ehkä ei tulisi maastopalo mieleen, jos vaaleanpunainen olisi ollut kynsien kärjessä.

Leimatkaan ei onnistunut kovinkaan hyvin ja etusormeen onnistuin törkkäämään leiman ensin väärin. Onnistuin kuitenkin pelastamaan kynnen leimaamalla päälle laatasta kohdan missä oli vähän isompi eläin. Sen takia tolla etusormen norsulla on joku ihme evä selässä, koska sieltä kurkkii sitä väärään kohtaan kohdistettua leimaa. Syytän kuumuutta :D. Kaikesta huolimatta mä tykkäsin näistä kynsistä ihan älyttömän paljon!


Kynsissä käytetty:
Picture Polish - Eternal
Picture Polish - Princess
+ Colour Alike - Kind of Black ja MoYou London Explorer 23-leimauslaatta

6 kommenttia:

 1. Onhan nämä nyt ihan mielettömän kivat!!

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän kaunis lakkaus! Oli se sitten maastopalo tai auringonlasku :D

  VastaaPoista
 3. nää on tosi hienot!
  Ai vitsi, feel ya! Kesä oli kyllä siis... samalla ihana mutta samalla kamala :D Liian kuuma sisällä, ei pystynyt nukkua kun sisällä 30 astetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Suihkussa käyminenki oli ihan yhtä tyhjän kanssa ku heti suihkun jälkeen, kun otti ekan askeleen ni heti oli taas hiki ja ois pitäny mennä takasi suihkuu :D Ihan kauheeta!

   Poista

Kiitos kommentista❤️