torstai 11. lokakuuta 2018

Aakkoshaaste: J

Nudekynsien jälkeen mun pää oli ihan tyhjä. En keksinyt yhtään mitään ja muistin, että mulla on aakkoshaaste erittäin pahasti kesken. Edellinen kirjain oli I joten nyt on vuorossa J. Mulla ei ole todellakaan montaa J -kirjaimella alkavaa lakkaa, mutta jotain sentään löytyi! 


Valitisin neon pinkin Color Clubin ONE-STEP lakan Jackie Oh!, mutta eihän se olekaan pinkki! Lakka on pinkkiä, mutta kynnelle kuivuessa se muuttuu punaiseksi. Höh! Eikä päällyslakka muuta väriä takaisin. Oli pakko googlesta katsoa ja joka paikassa tätä sanotaan pinkiksi ja onhan lakkapullokin pinkki. Jossain toisessakin blogissa kyllä ihmeteltiin tätä ihan samaa. Lakkausta pois ottaessa myös vanulappu oli ihan pinkki, että en tiedä miksi tämä kuivuessaan muuttaa väriä. Onhan tää lakka ihan kiva näinkin, mutta taidan kyllä viskata sen kirppislaatikkoon.


Leimoiksi valitsin taas ihanat kukkaleimat Linan laatasta ja ekaa kertaa kokeilin CesarsShopista saamaani Moyran valkoista leimauslakkaa. Tähän mennessä oon kokeillut vasta muutamaa Moyran leimauslakkaa, mutta kaikki on olleet hirmu hyviä! Samaa tasoa Colour Aliken leimauslakkojen kanssa. Kukkien keskustoihin otin toisen J-kirjaimella alkavan lakan Essien hopean Jiggle Hi Jiggle Low.


Kynsissä käytetty:
Color Club - ONE-STEP Jackie Oh!
Essie - Jiggle Hi Jiggle Low
+ Moyra White ja Lina Make Your Mark 01 -leimauslaatta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista❤️