perjantai 26. lokakuuta 2018

Roosa nauha 2018

Vielä on lokakuuta muutama päivä jäljellä niin kerkiää julkaisemaan Roosa nauha -kynnet. Mähän oon siis tehnyt tämän lakkauksen jo pari viikkoa sitten, mutta en vain ole saanut aikaiseksi muokata kuvia ja tehdä postausta. Itse Roosa nauha -päivä meni multa ihan ohi. Tajusin asian bussissa istuessani matkalla töihin, kun huomasin yhden naisen vaatteet. Tää nainen oli pukeutunut kirjaimellisesti päästä varpaisiin laukkua myöden pinkin ja punaisen eri sävyihin. Hetken ihmeteltyäni tajusinkin mikä päivä olikaan. Oli mulla sentään vahingossa vaaleanpunaiset sukat jalassa.


Tänä vuonna nauhan on suunnitellut Anna Puu ja nauha on söpön vaaleanpunainen kultaisella salamalla. Halusin kynsiini myös kultaisen salaman ja koska en löytänyt leimauslaattaa salaman kuvalla, jouduin sen itse maalaamaan. Maalasin salaman ensin kultaisella akryylimaalilla ja päällystin F.U.N Lacquerin Kingillä. Nimettömän lakkaisin Lumenen Roosa nauha -tekstuurilakalla.


Kynsissä käytetty:
Lumene - Roosa nauha
Essence - Be Awesome Tonight!
F.U.N Lacquer - King
+ kultainen akryylimaali

4 kommenttia:

  1. Nää on tosi nätit <3 mä suunnittelin kanssa lakkaavani roosanauha kynnet mutta se jäi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Ei aina pysty kaikkia tekemään :) en mäkään oo ihan joka vuosi tehnyt roosa nauha -kynsiä.

      Poista
  2. Ehdit :D Argh, jotenkin vaan unohdin postata omani ja nyt se jo tuntuu vähän tyhmältä. katsotaan jos johonkin väliin vielä mahtuis. Sun on tosi hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tottakai sä voit omas vielä postata :D ei aina voi muistaa kaikkea vaikka kuinka yrittäis ;D Kiitoksia!

      Poista

Kiitos kommentista❤️